Sterren op TV
Alles over Martijn van B&B vol liefde (1)

Alles over Martijn de Bouwer van B&B vol liefde

Martijn de Bouwer is bekend geworden door zijn deelname aan ‘B&B vol liefde’ seizoen 2. Denise, was een andere deelnemer van dit programma. De 31-jarige Brouwer heeft er al drie lange relaties op zitten. Hij runt op dit moment een grote B&B in Portugal. Martijn, doet dit samen met zijn ouders. Nadat er enkele vrouwen waren geweest, kwam Fenna  Coppelmans naar Portugal. Het was direct de eerste dag al raak. Dat ze het leuk hebben, zien we op het Instagram-account van Fenna.

Het tweede seizoen van de reality-serie heeft zeker één relatie opgeleverd. 

De B&B van Martijn de Brouwer

Martijn runt met zijn ouders B&B ‘Casa Deixa O Resto’ in Portugal. Op booking.com vind je de foto’s van zijn B&B. De ligging is één van de voordelen. Het ligt namelijk op 4 kilometer van het strand.

De volgende kamers zitten in de B&B:

  • Tweepersoonskamer (zonder badkamer);
  • Familiekamer (met eigen badkamer);
  • Familiestudie(zonder eigen badkamer.

De tweepersoonskamer is geschikt voor maximaal 2 personen, de familiekamer is geschikt voor maximaal 4 personen, hetzelfde geldt voor de familiestudio. Op booking.com heeft het vakantieadres 439 beoordeling. Het gemiddelde cijfer is een 8,5. Hier mogen ze zeker trots op zijn.

Je hebt de mogelijkheid om je auto voor de deur te parkeren.  De B&B beschikt over gratis parkeren, gratis internet en een mooi buitenzwembad. Ook beschikt over een fraaie bar waar je ‘s avonds heerlijk kunt zitten. Ook printen is geen enkel probleem.

Fenna Coppelmans is de vriendin van Martijn de Brouwer

Tijdens de reality-serie ‘B&B vol liefde’ was het al snel raak tussen Fenna en Martijn. Toch, ging Fenna terug naar Nederland, omdat ze hier werkte als juf. Het afscheid was erg emotioneel, al snel was Fenna terug in het prachtige Portugal. In oktober 2022 liet Fenna weten dat ze bij Martijn introk. Op dit moment wonen ze nog steeds bij elkaar. Ze lijken dolgelukkig. 

Het liefdesleven van Martijn de Brouwer op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.