Sterren op TV
Alles over Marijn Kuipers presentatrice van Rumag

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 december 2022

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Alles over Marijn Kuipers presentatrice van Rumag

Marijn Kuipers, is bij het grote publiek bekend, omdat ze de presentatrice is van YouTube-kanaal Rumag. Dit doet ze samen met René Watzema en Farwy. Marijn, is goede vriendinnen met Danique Hosmar en Juultje Tieleman.

Marijn Kuipers leeftijd
© Instagram @marijnkuipers

Inhoudsopgave

Leeftijd

Marijn Kuipers, is op dit moment 22 jaar oud. Volgens fhm.nl behoort ze tot de 500 mooiste vrouwen van Nederland. In 2020 stond ze voor het eerst in dit magazine. Marijn, kwam binnen op plek 372. Eén jaar later, deed ze het een stuk beter. De presentatrice van Rumag stond op de 23e plek. Weer een jaar later stond de knappe blondine op de 10e plek. Eerder, deed de 22-jarige dame mee aan ‘Miss Beauty of Friesland’.

Ex-vriend Dylan Hoogerwerf
© Instagram @dylanhoogerwerf

Ex-vriend Dylan Hoogerwerf

Marijn mocht ooit shorttracker Dylan Hoogerwerf haar ‘vriend’ noemen. Ze hadden korte tijd een relatie. Omdat het uiteindelijk niet werkte, ging het stel uit elkaar. Jammer, voor beide. Of Marijn een nieuwe vriend heeft, is niet helemaal duidelijk. Ze doet namelijk nogal geheimzinnig over haar liefdesleven.

Marijn Kuipers op Instagram
© Instagram @marijnkuipers

Marijn Kuipers op Instagram

Op Instagram is de Friese dame zeker geen onbekende. Met haar ruim 296.000 volgers is ze populairder dan ooit. Marijn Kuipers, plaatst dagelijks nieuwe foto’s op haar Instagram-account. Op haar account is ze onder meer te zien met Iris Rulkens.

Danny de eigenaar van Rumag en de manager van Marijn Kuipers

Danny Membre, is de eigenaar en oprichter van Rumag, een bekend online merk dat vooral bekend is bij tieners. Hij is manager van Qucee, Andy van der Meyde, Don de Jong, Défano Holwijn, Regian Eersel en Tyjani Beztati.  

@marijnkuipers

Kopstoot luisje dood🤟🏽

♬ kodak catching paper planes by vatolocz – vatolocz !
_Marijn Kuipers TikTok-account
© Instagram @marijnkuipers

 Marijn Kuipers TikTok-account

De 22-jarige Friese dame heeft op haar TikTok-account bijna een half miljoen volgers. Dagelijks post ze meerdere TikToks. De onderwerpen zijn zeer divers. Ook werkt Marijn Kuipers regelmatig samen met verschillende kledingmerken.