Sterren op TV
Alles over Lesley van Ex On The Beach Double Dutch (1)

Alles over Lesley van Ex On The Beach Double Dutch

Lesley Verspille is een reality-ster die bekend is geworden van haar deelname aan realityshow ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze was één van de originails van seizoen 7 van dit programma. De andere originails waren: Danny Moors, Dusty, Keanu, Odim, Jørney, Gloria en Shani. De rest van de deelnemers(ters) waren exen van deze 8 castleden. In de eerste aflevering liet Lesley als zien dat ze van ‘seks’ houdt. Ze had direct al seks met Dusty.

 

Inhoudsopgave

Haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

Lesley deed mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Hierdoor is ze ook bekend geworden. Zij was één van de smaakmakers van seizoen 7. Ze heeft met een groot deel van de deelnemers seks gehad. Het is algemeen bekend dat ze enorm van ‘seks’ houdt. Dat bleek wel tijdens het kwartet met Imke, Keanu en Dusty.

 

Kwartet met Imke, Keanu en Dusty

In de vierde aflevering van seizoen 7 van het realityprogramma, vond er iets plaats, wat nog nooit gebeurd was. In de aflevering vond het eerste kwartet plaats tussen Imke, Keanu Dusty en Lesley. Nadat Lesley aan Shani vertelde dat dit gebeurd was, kregen ze ruzie. Sem was namelijk speciaal voor Dusty gekomen. Uiteindelijk, moet de beveiligen erbij komen. Het is nog steeds niet goed tussen die twee. Het is algemeen bekend dat ze nog steeds ruzie hebben.

 

Lesley social media

Op Social media is ze zeker geen onbekende. Op haar Instagram-account heeft ze 186.000 volgers. In totaal heeft ze 38-berichten op haar account staat. In haar ‘stories’ zie je haar hele leven. Vooral in het weekend maakte ze veel stories. Meestal, wordt ze dan geboekt door een club. 

 

Ze gaat dan dansen op het podium. Veel mannen vinden dit heerlijk om te zien. Social media is ook een marketingkanaal voor Lesley. Zij is namelijk actief op Only fans, door dit te promoten op haar Instagram-account, kan ze meer abonnementen verkopen.

 

Lesley Only fans 

De meeste mensen weten dat Lesley actief is op Only Fans. In totaal heeft ze hier 77-berichten op, in totaal hebben de berichten méér dan 4.000 abonnees. Een abonnement kost je op maandelijkse basis $19,99. Hoeveel abonnees ze precies heeft, is niet bekend. De kans is groot dat dit haar belangrijkste inkomstenbron is.

 

Wat doet Lesley Ex On The Beach Double Dutch voor werk?

Lesley heeft op dit moment meerdere inkomstenbronnen. Ze is actief influencer, wordt geboekt op feesten en heeft een eigen Only fans account. Eigenlijk, heeft ze drie banen tegelijkertijd. Omdat ze meerdere inkomstenbronnen heeft, verdient ze naar alle waarschijnlijkheid een mooi inkomen. Naar alle waarschijnlijkheid verdient ze alleen met Only fans al méér dan 5.000 euro per maand. Dat staat gelijk aan 250 abonnement. Overigens zal het ons niks verbazen als dit bedrag veel hoger is.

 

Welke opleiding volgt Lesley Ex On The Beach Double Dutch?

Lesley Verspille volgt de opleiding Sociaal pedagogisch hulpverlener op Hbo-niveau. Hiervoor heeft ze een Mbo-opleiding succesvol afgerond. Veel mensen denken dat ze geen diploma heeft, het tegendeel is waar. Ze is een slimme dame, die naar alle waarschijnlijkheid gewoon haar Hbo-opleiding gaat afronden. Eerder wou ze met verslaafden werken, dat lijkt nu niet meer realistisch, omdat ze mee heeft gedaan aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’, en seks op tv heeft gehad. Als ze haar opleiding heeft afgerond, gaat ze zeer waarschijnlijk verder met optreden, influence en Only fans.