Sterren op TV
Lentini-Eersteling-150x150

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 januari 2022

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Alles over Lentini Eersteling, de nieuwe vlam van Yolanthe

Het leek een tijdje stil in het liefdesleven van Yolanthe, maar Lentini Eersteling lijkt daar verandering in te brengen. Lentini Eersteling komt uit Rotterdam en is bekend als internationaal model. Net als Yolanthe woont Lentini in Los Angeles. Via Instagram werd zichtbaar dat de twee het meer dan gezellig hadden samen. Ook was te zien dat haar zoontje Xess Xava kennis had gemaakt met de nieuwe vlam.

Inhoudsopgave

Modellenwerk

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat Lentini Eersteling modellenwerk doet. Het modellenbureau ‘De Boekers’ is het bureau waarbij hij model is. Voor veel grote en bekende merken heeft hij modellenwerk gedaan. Daarnaast speelt hij in bepaalde videoclips. Ook was hij de ex van een ander bekend topmodel: Imaan Hammam. Daarmee woonde hij samen in New York. Hij loopt er altijd stijlvol gekleed bij.

Over Lentini Eersteling

Lentini Eersteling is geboren in 1995 en is daarmee een stuk jonger dan Yolanthe Cabau. Zij werd namelijk geboren in het jaar 1985. Lentini Eersteling is erg sportief en houdt van boksen. In zijn vrije tijd brengt hij dus veel uurtjes door in de sportschool. Dat is ook op Instagram te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

Voetbal

Voetbal is ook een passie van Lentini Eersteling. Dit deed hij eerst professioneel voor de voetbalclub Sparta in Rotterdam. Later is hij daarmee gestopt, omdat hij er te weinig plezier in had. Toen hij begon aan zijn carrière als model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

Familie

Wat Lentini Eersteling ook veel laat zien op de socials, is dat hij een familieman is. Geregeld post hij fotos van en met zijn jongere zusje en ook andere familieleden komen voorbij. Zijn zusje Jaylin is ook model en de broer van Lentini, Julliani voetbalt voor FC Utrecht.

Romance met Yolanthe

Lentini Eersteling en Yolanthe werden al samen gespot in Mexico, waar ze haast niet van elkaar af konden blijven en zeer intiem waren. Wat ook opviel was hoe afgetraind Yolanthe eruit zag in haar badpak.

Dat Lentini en Yolanthe het ogenschijnlijk buitengewoon gezellig met elkaar hadden, viel niet zo lekker bij Yo’s ex-man Wesley Sneijder. Toen de oud-voetballer werd geconfronteerd met de romance van zijn voormalig geliefde, die hij eerder nog dolgraag terugwilde, stelde Sneijder: ,,Ik ga daar niets over zeggen. Dat is niet mijn afdeling. Ik heb geen idee wie hij is. Ook weet ik niets over de link met FC Utrecht. Ik heb er wel iets van meegekregen, maar er verder niet naar gekeken. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal.”