Sterren op TV
Alicia Aylies is de vriendin van Mbappé

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 september 2022

Laatst Geüpdatet: 16 augustus 2023

Alles over Kylian Mbappé

Kylian Mbappé is een Franse profvoetballer die al jaren speelt voor Paris Saint-Germain. Hier speelt hij samen met onder meer: Messi, Neymar en Sergio Ramos. In de loop van de jaren heeft hij verschillende vriendinnen gehad. Op dit moment heeft hij een relatie met Miss Frankrijk, Alicia Aylies. Eerder had hij een relatie met Emma Smet en Ines Rau. Op liefdesgebied heeft hij nog niet alles op de rit, met zijn carrière, wel.

Inhoudsopgave

Kylian Mbappé als voetballer

De carrière van de ster begon allemaal bij AS Bondy. Hier speelde hij  tot 2013 . In dat jaar werd hij opgepikt door AS Monaco. Dit was de eerste club die het talent van Kylian zag. Sinds dat moment, is het snel gegaan. Hij werd de jongste debutant ooit in de Ligue 1. Op dat moment was hij pas 17 jaar. In het seizoen 2016-2017 brak hij door als basisspeler en wet zijn club kampioen.

Hij scoorde 15 doelpunten, dat viel op bij de grote clubs. Eén jaar later deed het team ook mee aan de Champions League, ook hier scoorde Kylian Mbappé. Alle Europese topclubs waren geïnteresseerd in dit talent.

Uiteindelijk ging hij in 2017 op huurbasis naar Paris Saint-Germain. In zijn eerste wedstrijd scoorde hij meteen voor de club. Na een fantastisch jaar kwamen AS Monaco en Paris Saint-Germain tot een ‘akkoord’ over de transfersom. Deze doelpuntenmachine is uiteindelijk voor 180 miljoen verkocht. Op dat moment was hij pas 18 jaar. Paris Saint-Germain heeft hier nooit spijt van gehad, sinds 2017, scoort hij tientallen doelpunten per jaar. 

Kylian Mbappé salaris en vermogen

Het is algemeen bekend; voetballers verdienen extreem veel geld. Zeker, een ster als Kylian Mbappé  hoeft niet elk dubbeltje om te draaien. Alleen bij Paris Saint-Germain verdient hij al 50 miljoen netto per jaar. Er zijn maar weinig spelers die dit verdienen. Denk je dat dit de enige inkomstenbron van Mbappé is? 

Dan heb je het mis. Hij werkt ook samen met verschillende merken en heeft zijn eigen lijn voetbalschoenen samen met Nike. Naar alle waarschijnlijkheid verdient Mbappé méér dan 90 miljoen euro per jaar. Met een geschat vermogen van 350 miljoen euro, kun je deze voetballer ‘stinkend rijk’ noemen.

De toekomst van Kylian Mbappé

Er zijn al jaren geruchten dat de voetballer het liefst wil vertrekken bij Paris Saint-Germain. Hij zal hier te weinig uitdaging hebben en niet helemaal op zijn plek zijn. Manchester United en Real Madrid toonden als serieuze interesse in de Fransman. Het ultieme doel van Kylian Mbappé is: voor de tweede keer wereldkampioen wonen. Omdat hij nog zo jong is, gaat het hem naar alle waarschijnlijkheid lukken. Ondanks zijn toekomst onzeker is, voetbalt hij op dit moment bij Paris Saint-Germain. Zijn liefdesleven was ‘rumoerig’ te noemen, Kylian lijkt zijn vrouw gevonden te hebben. Alicia Aylies en Kylian Mbappé zijn op dit moment een gelukkig stel. Lees meer over het liefdesleven van Kylian Mbappé.