Sterren op TV
Alles over Juultje Tieleman, leeftijd, relatie en familie

Alles over Juutlje Tieleman, leeftijd, relatie en familie

Juultje Tieleman is geboren op 7 juli 1999 in Zuid-Holland.  Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 1 miljoen volgers. In 2016 is ze bekend geworden bij het grote publiek, toen had ze een relatie met YouTuber Gio. Een rumoerig liefdesleven heeft de 23-jarige Juultje zeker, nadat ze een relatie had met Gio, kreeg ze een relatie met Don de Jong, een andere grote YouTuber in Nederland. Op dit moment heeft ze een relatie met Koen van Heest. Ook een Nederlandse YouTuber.

Inhoudsopgave

Wie is de vriend van Juultje Tieleman?

Koen van Heest is op dit moment de vriend van Juultje Tieleman. Zij had eerder een relatie met Gio Latooy en Don de Jong. Ook is ze een tijdje met Rijk Hofman geweest, het broertje van Tim Hofman.  Sinds oud & nieuw weten we dat het stel een relatie heeft. Ze waren namelijk zoenend te zien op het Instagram-account van Koen. De geruchten gingen al snel rond, een tijdje later maakte Koen en Juultje bekend een relatie te hebben.

Juultje Tieleman & Don de Jong

We weten het zeker; Juultje heeft een relatie gehad met Don de Jong. Ondanks ze het niet bevestigd hebben, was ze enkele maanden bijna dagelijks te zien in de video’s van Don. Net voor de jaarwisseling van 2021 lijkt te relatie beëindigd te zijn. Op 30 december 2021 uploudde Don de video ‘TIJD OM ECHT EVEN EERLIJK TE ZIJN RICHTING JULLIE…

Hij vertelt in deze video dat hij wat minder in zijn vel zit.

Gio Latooy is de ex-vriend van Gio Latooy

Juultje Tieleman deed mee aan Expeditie Robinson 

Juultje Tieleman deed mee aan ‘Expeditie Robinson’ 2022. Harry Piekema, Marion Pauw, Dezifa Kusenuh, Niek Roozen, April Darby, Kirsten Westrik, Chatilla van Grinsven, Ferry Weertman, Vincent Vianen, Rose Betram, Devrim Aslan, Niels Oosthoek, Thijs Boermans, Liza Sips, Dennis Wilt, Laura Vlasblom, London Loy, Iliass Ojja en Susan Radder waren de andere deelnemers aan dit seizoen.

Het vermogen van Juultje Tieleman 

De schatting over haar vermogen lopen nogal uit één. In deze RoddelPraat-uitzending werd haar vermogen geschat op 10 miljoen euro. Met al haar samenwerking zal ze dit bedrag verdient moeten hebben. Of dit echt zo is, weten we niet. Eén ding is wel zeker; Juultje Tieleman is miljonair.  

Wanneer is Juultje Tieleman geboren

Wanneer is Juultje Tieleman geboren?

Juultje Tieleman is geboren op 7 juli 1999 in Zuid-Holland. Haar familie staan houdt ze liever buiten de spotlights. Wel, is haar zusje Fee Tielemans te vinden op Instagram. Op dit social mediakanaal heeft ze bijna 27.000 volgers.

Hoe oud is Juultje Tieleman?

De prachtige vriendin van Koen van Heest is op dit moment 23 jaar oud. Ze is namelijk geboren op 7 juli 1999.

Hoeveel volgers heeft Juultje Tieleman op Instagram?

De prachtige blondine heeft op haar Instagram-account méér dan 1 miljoen volgers. Dit social mediakanaal is één van haar inkomstenbronnen. Ze verdient namelijk geld door samen te werken met bedrijven. Een groot gedeelte van de foto’s die ze plaatst is gesponsord. Juultje, ontvangt dus geld om het bericht te delen op Instagram.

Hoeveel abonnees heeft Juultje Tieleman op YouTube?

Op YouTube heeft ze 173.000 abonnees. Eerder, uploadde ze elke week een nieuwe weekvolg, hier is ze op dit moment mee gestopt. De prachtige ex-vriendin van Gio Latooy uploadt nu elke maand 1 video.

Foto’s © juultjetieleman