Sterren op TV
Alles over Jørney

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 4 oktober 2022

Alles over Jørney

Inhoudsopgave

Alles over Jørney

Jørney is een realityster die bekend is geworden door haar deelname aan de reality-show ‘Ex On The Beach Double Dutch’ seizoen 7. In dit tv-programma liet ze haar ware aard zien. ‘’Ik ben een pittige tante’’, zegt ze zelf. Hier zijn we volledig mee eens. Tijdens het programma was ze samen met Odim. Ze hebben op dit moment zelfs een kindje.

Jørney Ex On The Beach Double Dutch

Jørney, was één van de castleden van seizoen Ex On The Beach Double Dutch. Hetzelfde geldt voor Odim. Tijdens het programma was ze 24 jaar. Vooraf gaf ze aan op kickboxen te zitten, dit heeft Sander gemerkt. Ze kregen meerdere keren ruzie. Zonder dat Sander haar kennende, zat hij aan haar billen. Hier was ze uiteraard niet van gediend. Enkele afleveringen later gingen ze met elkaar op de vuist. Uiteindelijk werd Odim in aflevering 6 weggestemd door Isdoria.  

Jørney en Odim

In de eerste aflevering waren ze al samen. Het stel vond elkaar direct al erg interessant. Toch, duurde het relatief ‘lang’, voordat ze ‘seks’ hadden. Jørney is een vrouw met klasse, zelf zegt ze er het volgende over: ‘’Ik ben een vrouw met klasse, en heb niet zomaar met iemand geslachtsgemeenschap’’. In één van de aflevering was te zien dat ze geslachtsgemeenschap hadden. Nu, hebben ze een kindje. Misschien is dit wel het eerste ‘Ex On The Beach Double Dutch-kindje’. Of dit echt zo is, is niet bekend.

Jørney  werk

Op dit moment werkt ze als model en influencer. Ook heeft ze verschillende eigen webshops gehad, of ze dit op dit moment nog steeds heeft, is niet bekend. Haar site is niet beschikbaar;) 

Jørney opleiding

Wat voor opleiding ze precies heeft gevolgd, is niet bekend. Wel, was het direct duidelijk dat ze een slimme dame was. Bij de introductie van de castleden werd dit duidelijk. Ze zeiden het volgende: ‘’Ze heeft de beauty en the brains’’, hier zijn we het helemaal mee eens.

Jørney’s en Odim’s dochter: Aliyaah

Op 24 december 2021 kregen ze samen een kindje. Het werd een meisje, haar naam is Aliyaah. De zwangerschap was niet makkelijk voor Jørney. Tijdens de zwangerschap ging de relatie over. Dit was vier weken voordat hun dochter geboren werd. Toen hun dochter uiteindelijk geboren werd, waren ze weer samen.

Wil je het privéleven van Jørney volgen? Bekijk dan haar Instagram.