Sterren op TV
Alles over Jade Anna, leeftijd, relatie en familie

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 december 2022

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Alles over Jade Anna, leeftijd, relatie en familie

Jade Anna van Vliet is 18 jaar oud en geboren in Heemskerk. Haar ouders zijn al een tijdje uit elkaar. De knappe influenceer woont op dit moment bij haar moeder, nadat haar relatie uit ging met YouTuber Gio Latooy.

Gio Latooy is de ex-vriend van Jade Anna
©Instagram @jadeanna

Inhoudsopgave

Gio Latooy is de ex-vriend van Jade Anna

Gio Latooy en Jade Anna zijn sinds 8 december 2022 uit elkaar. Ze hadden sinds februari 2021 een relatie. Jade en Gio deelde dit op 8 december op hun social media kanalen. Dat is te lezen in ons eerder geschreven artikelen. Toen het bekend werd dat ze een relatie hadden, was ze nog minderjarig. Het leeftijdsverschil tussen Gio en Jade is 6 jaar. Misschien was dat te veel van het goede. Zij, is er in ieder geval een stuk populairder geworden. Op haar Instagram-account heeft ze bijna 1 miljoen volgers.

Jade Anna ging volgens RoddelPraat vreemd met Jade Anna
©Instagram @jadeanna

Jade Anna ging volgens RoddelPraat vreemd met Jade Anna

In de RoddelPraat-aflevering van 23 november 2022 vertelde Jan Roos en Dennis Schouten dat YouTuber Gio Latooy en influencer Jade Anna van Vliet uit elkaar gingen. De reden? Gio zijn vreemd zijn gegaan met de prachtige Danique Hosmar. Of dit echt zo is, weten we niet.  Niet alleen Gio zou vreemd zijn gegaan, ook Jade Anna zou met verschillende mannen het bed hebben gedeeld. Met Sem van Dijk – de zoon van Wendy van Dijk – zal zij het bed gedeeld hebben.

Sem van Dijk, heeft op dit moment een relatie met Charissa Elize Bellamorae Hendriks Alarasi.

Hoe oud is Jade Anna?

Jade Anna is geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk. Edith Beumer, is de moeder van Jade. Of de vader van de influencer is vrij weinig bekend, hij is namelijk nooit te zien in de filmpjes van zijn dochter. Wel, weten we dat hij een eigen bedrijf heeft in de buurt van de geboorteplaats van zijn dochter

@jadeanna

😝

♬ god bless u ig – janessza 🆘

Hoeveel volgers heeft Jade Anna op Instagram?

Op dit moment heeft ze  891.000 volgers op haar Instagram-account. Op haar account zie je vooral ‘blote’ foto’s van de 18-jarige dame. Ze werkt namelijk samen met Hunkemöller, My Jewellery en Lounge Underwear. We verwachten dat ze komend jaar de 1 miljoen volgers gaat aantikken.

Hoeveel volgers heeft Jade Anna op TikTok?

De knappe Jade heeft op haar TikTok-account ruim 1.4 miljoen volgers. Je tikt binnenkort de 100 miljoen likes aan. Op TikTok plaats ze elke dag een nieuwe video. De jongedame uit Heemskerk mag dit haar ‘werk’ noemen.

Hoeveel abonnees heeft Jade Anna op YouTube?

De ex-vriendin van YouTube Gio Latooy heeft 243.000 abonnees op haar kanaal. Dit kanaal maakte ze aan op haar 11e. Ze is dus al een tijdje bezig.

Nura van Vliet is de zus van Jade Anna

Nura van Vliet is de knappe zus van Jade Anna. Zij heeft dezelfde ouders als Jade. Ook Nura is geen onbekende op social media. Haar Instagram-account heeft 140.000 volgers. Niet slecht, voor een studente. 

Foto’s ©Instagram @jadeanna