Sterren op TV

Alles over het veelbesproken liefdesleven van Bridget Maasland

Bridget Maasland is op 9 november 1974 in Den Haag geboren. Met een moeder die als visagiste werkte, maakte Maasland al jong kennis met de televisiewereld. Maasland begon haar carrière al vroeg als model in tijdschriften en liep kinderkledingshows. Bridget Maasland is onder andere werkzaam als model, dierenactiviste, danseres en presentatrice. Als presentatrice werd Maasland voornamelijk bekend, ze werkte onder andere voor TMF, BNN, RTL, Veronica en SBS6. Bridget Maasland heeft ook als actrice in een aantal bekende films gespeeld, zo speelde zij in de films Shouf Shouf Habibi! en Gooise vrouwen.

Inhoudsopgave

André Hazes jr.

Als RTL-boulevard presentatrice praat Maasland vaak over andere BN’ers, in 2020 en 2021 passeerde zij zelf echter ook vaak de revue in het showbizznieuws. Vooral door haar korte relatie, van slechts 3 maanden, met André Hazes jr. raakte zij in opspraak. Hazes verliet de vrouw waarmee hij een zoon heeft voor Maasland. De korte relatie tussen Hazes en Maasland die daarop volgde was volgens Maasland heel heftig. Maasland ontving hier erg nare reacties op. Het was nooit de bedoeling van Maasland dat de relatie tussen haar en André Hazes jr. zo openlijk in de social media en door roddelbladen besproken zou worden. Maasland heeft naar eigen zeggen veel therapie nodig gehad om haar leven na dit voorval weer op de rit te krijgen. Volgens Maasland wordt ze online gepest na de korte relatie met Hazes.

Verlovingen met kerst

Kerst 2020 vroeg André Hazes jr. Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré, ten huwelijk. Bridget Maasland onthulde een paar weken later dat ze zich afvroeg wie Hazes het daarop volgende jaar ten huwelijk zou vragen, aangezien Hazes háár het jaar daarvoor met kerst, in 2019, had gevraagd. Op de vraag of Maasland met Hazes wilde trouwen, had Maasland ja geantwoord. De twee waren dus verloofd, tot een huwelijk kwam het echter nooit. Hazes ging terug naar Westenberg. Achteraf blijkt dat Maasland misschien wel gelijk had, nadat André Hazes jr. verloofd was met Monique Westenberg ging hij er vandoor met Sarah van Soelen. Nu zijn wij allemaal natuurlijk heel benieuwd of Van Soelen óók ten huwelijk gevraagd zal worden met Kerst 2021.

Nieuwe liefde

Op 8 juni 2021 stelt Maasland haar nieuwe liefde, de 16 jaar jongere Christian Henry, via social media aan de wereld voor. De twee waren al een aantal weken aan het daten, dat vertelde Bridget Maasland in haar podcast Bridget & Friends: chickchat. De presentatrice deed een tijdje geheimzinnig over met wie ze aan het daten was, ze postte eerst een foto waarop zij in het geheel en haar partner alleen met een arm zichtbaar was. Maar, nu is de relatie dus officieel. Henry is vastgoedadviseur en lijkt op de foto die Maasland op Instagram plaatste heel erg blij met de relatie.

Oude liefde

Maasland heeft van 2000 tot 2009 een relatie met tv-producent Pepijn Padberg gehad. Samen hebben zij in 2008 een zoon, Mees Kingston Padberg, gekregen. Een jaar later trouwden ze, maar dit huwelijk hield slechts één jaar stand. In 2010 had Bridget Maasland het ongeveer een halfjaar heel gezellig met Johnny de Mol, deze relatie hield echter geen stand. Maasland geeft over deze relatie aan dat ze de Mol meer als een leuke broer zag, dan als een echte relatie. Bridget Maasland lijkt wel een voorliefde te hebben voor jongere mannen. Zo had ze in 2015 kortstondig iets met Allard, die 10 jaar jonger was. In 2017 had ze een klein jaar iets met de 14 jaar jongere Bram en in 2020 had ze dus iets met André Hazes jr., die wel 20 jaar jonger is.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)