Sterren op TV
Johnny de Mol 2

Alles over het veelbesproken leven van Johnny de Mol

Johnny de Mol is acteur, zanger, presentator, programmamaker en dj. Hij werd geboren in het jaar 1979 en is een kind van bekende ouders. Net als hen werd hij actief in de entertainmentbranche en muziekindustrie. Veel mensen kennen hem als presentator van programma’s als Waar is de Mol of SynDROOM. Ook heeft hij een voorliefde voor voetbal. In dit artikel lees je meer over het leven van Johnny de Mol, zijn carrière en persoonlijke leven.

Inhoudsopgave

De carrière van Johnny de Mol

De carrière van Johnny de Mol begon op het moment dat hij zijn havodiploma behaalde. Al van jongs af aan droomde hij van een carrière als profvoetballer. Toen dat niets werd ontwikkelde hij een interesse voor de entertainment industrie. Wel bleef hij altijd betrokken bij het voetballen. Zo werd hij commissaris bij Ajax en is hij nog steeds aanwezig bij veel wedstrijden van de club.

Sinds die interesse voor entertainment, kwam hij via zijn vader terecht in de radiowereld. Als technicus hielp hij bij Joost den Draaier en mocht later zelf live meepraten op de radio. Bij Studio sport monteerde hij hoogtepunten van voetbalwedstrijden aan elkaar. Later ging hij achter de schermen werken bij diverse programma’s op televisie. Hij werkte voor programma’s als Goede tijden, slechte tijden en de Staatsloterijshow. Al snel daarna was Johnny de Mol ook voor de schermen te zien, als acteur en presentator op televisie.

Televisie optreden

Als acteur had Johnny de Mol een rol in bekende series en films zoals: Goede tijden, slechte tijden, All Stars, Costa, Baantjer en Spangen. Ook speelde hij een rol in Zwartboek, Emperor’s Wife en Oesters van Nam Kee.

Vervolgens ging hij verder met het presenteren van televisieprogramma’s. Bij de zender TMF had hij in het verleden al zijn eigen televisieprogramma genaamd 100% Johnny. Veel mensen zagen hem bovendien in de programma’s: Waar is de Mol? en Down met Johnny. In Waar is de Mol gaat Johnny met bekende Nederlanders op reis en in gesprek over hun leven en in Down met Johnny omgeeft hij zich met mensen die het syndroom van Down hebben. Later presenteerde hij ook SynDroom, in dit programma liet hij wensen van mensen met het downsyndroom uitkomen. Ook was Johnny de Mol als presentator te zien bij Hollands Got Talent, We Want More en heeft Johnny de Mol een eigen talkshow genaamd HLF 8.

Het privéleven van Johnny de Mol

De familie van Johnny de Mol is bij de meeste mensen wel bekend. Zijn moeder is de bekende Nederlandse actrice en zangeres Willeke Alberti en zijn vader is John de Mol. John de mol is een televisieproducent en bekend ondernemer in de mediawereld. Bovendien heeft Johnny de Mol een bekende tante, dat is presentatrice Linda de Mol.

Daarnaast is het liefdesleven van Johnny de Mol niet geheim gebleven. Hij had verschillende relaties met bekende Nederlanders: met Chantal Janzen, Josje Huisman, Nova van Dijk, Bridget Maasland en Tatum Dagelet. Ook verloofde hij zich in 2015 met Shima Kaes, die relatie hield echter geen stand. Een jaar daarna kreeg hij een relatie met Anouik van Schie, zangeres van de groep KUS. Met haar trouwde Johnny de Mol en kreeg hij 2 zonen.