Sterren op TV
Alles over Giovanna Miug

Alles over Giovanna Miug van Ex On The Beach Double Dutch

Giovanna Miug is een prachtige Braziliaanse vrouw bekend van haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. In aflevering 4 van seizoen 8 van dit programma kwam ze als ex van Harrie Snijders het strand oplopen. Harrie, was hier niet blij mee, omdat zij geld van hem gestolen zal hebben. Opvallend; Giovanna is een landgenoot van Joao. Hij deed ook mee aan seizoen 8 van deze reality-show.

 

Inhoudsopgave

Haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

In aflevering 4 van deze reality-show kwam Giovanna het strand oplopen. De jongens die op het strand zaten, waren onder de indruk, behalve Harrie. Voordat ze kwam, had hij vertelt dat ze 4.000 euro van hem had gestolen. Giovanna is namelijk bij Harrie op het kamp geweest. Toen ze de villa in kwam, kreeg direct een beker drinken in het gezicht. Dit goede Ayleen.

Luca was direct geïnteresseerd in deze prachtige Braziliaanse meid. Ondanks dat hij met Romée was, zocht hij constant aandacht bij Giovanna. Toen Luca voor het eerst met haar zoende, kreeg ze ruzie met Romée. In seizoen 8 van het programma had ze meermaals ruzie met Romée en Ayleen. Ondanks dat Ayleen zei niks meer voor Luca te voelen, bleek dit toch niet helemaal waar.

Omdat Ayleen geen aandacht kreeg van Luca, maar Giovanna wel, werd Ayleen nog bozer. Ze vielen elkaar aan, uiteindelijk moest de beveiligen de twee uit elkaar halen.

In één van de laatste afleveringen werden Giovanna en Luca op Heil-date gestuurd. Ze moesten slapen in een natte auto op het terrein van een autosloperij. Hier hebben ze seks gehad.

Toen het stel die villa in liep, heeft Luca dit direct aan Romée vertelt. Zij viel de vrouw uit Brazilië aan. Ook dit keer moest de beveiliging eraan te pas komen. Het is wel gelukt om de twee uit elkaar gaan. Luca zei: ‘’Het was niet de bedoeling, het ging per ongeluk, hij ging er zo in.’’ We vinden het wel bijzonder dat Romée niet boos werd op Luca, maar dit kan aan ons liggen.

Giovanna is de ex van Harrie

Giovanna ie de ex van Harrie. Na een avond stappen, is  ze bij hem blijven slapen. Ze hebben toen seks gehad. Toen Giovanna weer naar huis ging miste Harrie veel geld. Hij zegt dat het gaat om 4.000 euro dat ze gestolen heeft. Of het is echt zo is, is niet bekend. Wel bevestigen andere deelneemsters van het programma het. Dit deden Ayleen en Romée. Het was duidelijk te zien dat Harrie een hekel aan haar heeft. Zij heeft ook hekel aan Harrie, omdat ze ontkent geld gestolen te hebben.

Giovanna en Luca

Toen Giovanna in aflevering 4 het strand kwam oplopen, waren alle mannen in haar geïnteresseerd. Toen ze net in de villa was kreeg ze alle aandacht van de mannen. De meeste meiden konden dit niet hebben. Hierdoor ontstond de eerst ruzie. Ondanks Luca zei dat hij met Romée was, bleek dat niet zo te zijn. Eigenlijk, had hij meer interesse in de prachtige Braziliaanse vrouw. Tijdens de reality-show hebben ze meerdere keren genoemd, ze hebben zelfs seks gehad tijdens de Hell-date. Toch, is het niks geworden tussen hun.

Giovanna woont het grootste gedeelte van het jaar in Dubai, terwijl  hij in Overijssel woont. We vinden het jammer dan het niks geworden is.

Wil je het privéleven van Giovanna volgen? Volg haar dan op Instagram.