Sterren op TV
Alles over Gio Latooy; leeftijd, vriendin en familie

Alles over Gio Latooy; leeftijd, vriendin en familie

Gio Latooy is een 24-jarige YouTuber die al sinds 2012 actief is op YouTube. Op zijn YouTube-kanaal heeft de geboren Rotterdammer zo’n 1,36 miljoen abonnees. Hiermee behoort hij tot de grootste YouTubers van Nederland samen met Don de Jong. Enzo Knol en Giel de Winter.

Gio Latooy leeftijd
© Instagram @gio

Inhoudsopgave

Gio Latooy leeftijd

Giovanni Latooy is geboren op 24 september 1998 in Rotterdam. Hij is momenteel dus 24 jaar oud. In zijn jonge jaren woonde hij samen met moeder Louise, vader Marcel en zijn tweelingzus Melanie in Goeree-Overflakkee. Gio is een bekende Youtuber en acteur in films zoals, ‘Project Gio’ en ‘Misfit’.

Het huis van Gio Latooy
© Instagram @gio

Het huis van Gio Latooy

 In 2018 verliet de YouTuber zijn oudelijkhuis. Hij kocht een prachtig appartement in Rotterdam, pal naast de Erasmusbrug op de kop van Zuid voor €535.000,-. Na hier 2 jaar gewoond te hebben kocht de Youtuber eind november 2020 een fantastische villa in Krimpen aan de lek, waar hij momenteel nog woont. De villa bedraagt 275 m2 woonoppervlak en heeft maar liefst 1.2 miljoen gekost. ‘Dit is echt mijn droomhuis’, zegt Gio Latooy vol trots. Hij is zijn kijkers erg dankbaar!

Gio Latooy vermogen
© Instagram @gio

Gio Latooy vermogen

Gio Latooy verdient zijn geld door dagelijks te vloggen. Hij deelt eigenlijk zijn hele leven op het internet. Dit verdient echter niet slecht. De youtuber heeft momenteel 1,36 miljoen abonnees op zijn youtube kanaal en heeft gemiddeld zo’n 250.000 views op zijn video’s.

Gio is er zelf vaak heel open en eerlijk over hoeveel hij verdient met een samenwerking of zijn video’s. Zo verdiende hij met de ‘het is uit’ video met Jade €4.540,90,-. Hoeveel Gio Latooy precies op de bank heeft staan is niet helemaal bekend, maar er zijn wel bronnen die een schatting maken. De bronnen beweren dat de YouTuber een vermogen van zo’n €1,5 miljoen heeft. 

Gio Latooy ex vriendinnen

Een rumoerig liefdesleven leidt deze 24-jarige YouTuber. Hij had al een relatie met de prachtige Juultje Tielman, nadat dat uitging, kreeg hij een relatie met Isa van Dijk. De relatie met mede-YouTuber Jade Anna ging op 8 december 2022 uit. Op dit moment lijkt hij aan het daten met de 20-jarige Danique Hosmar.

Lees ook: Dit zijn de ex-vriendinnen van Gio Latooy

De auto’s van Gio Latooy

Dat Gio gek is op auto’s, weten de meeste mensen wel. Al voordat hij een rijbewijs had, kocht de Rotterdammer zijn eerste auto; de Range Rover Evoque. Daarna volgde de Range Rover Velar, niet veel later kocht hij een Range Rover Sport SVR.

Dat de 24-jarige YouTuber gek is op auto’s is wel te zien aan zijn autocollectie. Op dit moment rijdt hij een Ferrari 458 Speciale en een Jeep Wrangler. De laatstgenoemde auto gaat er binnenkort. De YouTuber heeft zichzelf getrakteerd op een Porsche Panamera.

Gio Latooy familie 
© Instagram @gio

Gio Latooy familie 

Gio Latooy is geboren op 24 september 1998 in Rotterdam. Zijn zus – Melanie Latooy – is ook op die datum geboren. Het is namelijk een tweeling. Marcel Latooy, is de vader van Gio, Louise Latooy, is de moeder van Gio. De ouders van Melanie en Gio zijn ook onderdeel van hun succes. ‘’Alles is bij mij ouderlijk huis begonnen’’, zegt de YouTuber in een interview. Met hun gezin hebben ze ook een gezamenlijk YouTube-kanaal genaamd ‘De Latooys’.

Gio Latooy merch 

Op gioxl.nl kan je alle merch van de YouTuber kopen. Hij verkoopt hoodies, sweaters, polsbandjes, petten, mutsen en knuffels. De knuffel van de ‘hamerhaai’ is te koop op zijn website. Veel mensen vinden hem namelijk op een ‘hamerhaai’ lijken, omdat zijn ogen ver uit elkaar staan.

Foto’s © Instagram @gio