Sterren op TV
Alles over Devrim Aslan

Alles over Devrim Aslan

Devrim Aslan is een Nederlandse realityster die bekend is van de tv-shows Expeditie Robinson en Beat the Champions. Hij staat bekend als een man met veel wilkracht. Devrim geeft alles om te winnen. Dit zien we terug in Expeditie Robinson en in Beat the Champions.

In 2022 maakte hij zijn opwachting in Expeditie Robinson, waarin Devrim een sterke indruk maakte met zij atletische en strategische vaardigheden. Ook in Beat the Champions is hij een lastige tegenstander voor de kandidaten.  Veel mensen vinden Devrim de beste Champion. We zijn het hier volledig mee eens.

Inhoudsopgave

Expeditie Robinson

is een Nederlandse reality-tv-show waarin vijftien BN’ers het tegen elkaar opnemen in een strijd om te overleven op een onbewoond eiland. In het programma worden de deelnemers uitgedaagd om fysieke en mentale uitdagingen aan te gaan, en moeten ze leren samenwerken in verschillende teams. Devrim is een sterke deelnemer die bekend staat om haar wilskracht en atletische vaardigheden. De zijn de andere deelnemers van Expeditie Robinson 2022: Susan Radder, London Loy, Laura Vlasblom, Liza Sips, Dennis Wilt, Niels Oosthoek, Thijs Boermans, Rose Bertram, Juultje Tieleman, Vincent Vianen, Mike Weerts, Ferry Weertman, Chatilla van Grinsven, April Darby, Niek Roozen, Dzifa Kusenuh, Marion Pauwen en Harry Piekema.

 

Devrim Aslan quizmaster van Beat the Champions

Dervrim Aslan is één van de Champions bij Beat The Champions. Nynke de Jong, Diederik Jekel, Cindy Hemink en Abel Gilsing zijn de andere Champions. Met z’n vijven maken ze het elke kandidaat lastig. Alle champions hebben veel kennis. Op RTL4 is Beat The Champions een ware kijkcijfer hit. Met Chantal Janzen als presentatrice kan het ook niet anders.

Devrim Aslan Social media

Devrim heeft op zijn Instagram-account méér dan 3.700 volgers. Aan zijn verhaal voegt hij dagelijks nieuwe foto’s toe. Zeker, wanneer hij op tv. Op Facebook is hij echter minder actief. Devrim  zit vooral op dit social media kanaal om informatie over quizzen in de gaten te houden. Want een echte ‘quizmaster’, zo kunnen we hem we noemen. Naast hij een Champion is bij Beat The Champions, is hij ook Quizzer bij A Tribe Called Quiz. Eigenlijk, is Devrim Aslan alleen actief op social media om kennis te vergaren. Overigens heeft hij kennis genoeg, Dervrim studeerde namelijk aan de universiteit van Amsterdam.