Sterren op TV
Alles over Denise uit B&B vol liefde

Alles over Denise uit B&B vol liefde

Denise was 30 jaar toen ze meedeed aan het programma ‘B&B vol liefde’. Zijn runde – samen met haar familie – een B&B in het zonnige Spanje. Het hele gebouw telt een woonoppervlakte van bijna 2.000 vierkante meter. Op dit moment staat de B&B van Denise te koop. Het gebouw heeft een vraagprijs van 2.750.000 euro. Heel veel geld dus. Maar, je krijgt er wel een enorm gebouw, met meerdere appartement, voor terug. Misschien een mooi project voor Juani en John?

Inhoudsopgave

Haar B&B in Spanje

De B&B van Denise staat in Orgiva. Het gehele gebouw heeft een oppervlakte van 1.970 vierkante meter. In het gebouw vind je 17 modern ingerichte appartement. Alle appartementen hebben een eigen keuken en badkamer. Op het buitenterrein zijn er parkeerplaatsen voor 8 auto’s. Een fitnessruimte en yogaruimte mogen uiteraard niet in het gebouw ontbreken.  Ook vind je in het hele gebouw airconditioning en ligt het dak vol zonnepanelen. Is het een warme dag in het zonnige Spanje? Dan kun je een duik nemen in het zwembad.

De mannen die naar de B&B van Denise kwamen

Tijdens seizoen 2 van het reality-programma ‘B&B vol liefde’ kwamen er 5 mannen naar de B&B van de prachtige Denise. Dave, Giovanni, Frank, Ben en Sven waren de gelukkig. We vonden dat ze vooral een goede klik had met Dave en Svenn

Dave

Dave leek direct de perfecte match voor Denise. Zij was namelijk op zoek naar een sportieve man. Met de 34-jarige fitnessondernemer zit het dan wel goed. Ook hebben ze dezelfde humor. Dave, heeft ook jaren in het buitenland gewoond. Op papier leek het de perfecte match, toch bleek dit in de praktijk anders.

Giovanni

Giovanni hoefde niet te vliegen naar Spanje. Hij kwam namelijk met de auto aan, omdat de 27-jarige Nederlander ook in Spanje woont. Giovanni is werkzaam als pedagogisch medewerker, daarnaast runt hij zijn eigen bedrijf. Giovanni en Denise hadden niet de juiste klik, hier waren ze al snel achter.

Frank

De 34-jarige Frank woonde zelf jarenlang op Ibiza. De ‘avontuurlijkheid’ van Denise vindt hij erg interessant. Dit kunnen wij begrijpen. Ook vindt Frank dat Denise er prachtig uitziet. Toch, ging hij na enkele dagen alweer weg, omdat ze niet de juiste klik hadden.

Ben 

De 33-jarige Ben was er heilig van overtuigd; ‘’Denise wordt mijn vrouw.’’ Tijdens het daten zag hij het al helemaal zitten. Ben, wilde een toekomst samen met de B&B-eigenaresse. Omdat zij dat niet zag zitten, heeft ze dit hem verteld. Het kwam als een verbazing voor Ben. Niet veel later, heeft hij zijn koffers gepakt. 

Sven

Sven was de laatste single die afreisde  naar Spanje. De 30-jarige Sven is geboren en getogen in Amsterdam. Het zelfvertrouwen straalde eraf  bij de de Amsterdammer. Hij vindt dat ze veel op elkaar lijken. Ze hebben namelijk dezelfde hobby’s. Omdat het programma met de laatste aflevering bezig was, moest hij naar huis. Wel, wouden ze elkaar meer zien. Of ze dit uiteindelijk gedaan hebben, is niet bekend.

Het liefdesleven van Denise op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.