Sterren op TV
Alles over Davey van Ex On The Beach Double Dutch (1)

Alles over Davey van Ex On The Beach Double Dutch

Davey is een realityster en influencer bekend van zijn deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Hij kwam als ex van Jørney het strand oplopen. Hij is op dit moment 27 jaar oud en woont in Breda. Hier is Dvaey ook geboren. We weten dat Davey fanatiek voetbalfan is en veel wedstrijden van zijn favoriete club NAC Breda bezoekt. De moeder van zijn zoon heet Destiny, hiermee is hij op dit moment niet meer samen.

Inhoudsopgave

Zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

In één van de eerste aflevering van seizoen 7 van de reality-show, kwam Davey, het strand oplopen als ex van de prachtige Jørney. Direct, had hij veel vrienden in de villa. Ook verschillende vrouwen zaten achter hem aan. Davey, had vooral een goede klik met Odim, Robin en Danny.

Ook had de ex-vriend van Jørney in meerdere afleveringen ruzie met Dusty. Dit kwam mede doordat Dusty ruzie had met Shani. Toen, waren Davey en Shani nog een stelletje. Uiteindelijk liepen ze ‘hand in hand’ van het strand. Davey, heeft Dusty nog uitgedaagd voor ‘Boxing influencers’, een wedstrijd is er nooit gekomen.

Jørney is de ex-vriendin van Davey

Davey kwam voor Jørney het strand oplopen. Het stel heeft een relatie van 4,5 jaar gehad. Ze hebben zelfs samengewoond. In het begin zaten ze ook op dezelfde school. Beide families konden goed met elkaar. Daarom vonden ze het erg naar toen ze uit elkaar gingen. Uiteindelijk, zijn ze uit elkaar gegaan, omdat Davey meermaals was vreemdgegaan. Ook met de toenmalige beste vriendin van Jørney.

Shani & Davey

Shani en Davey liepen samen het eiland af tijdens seizoen van de reality-show. Ze waren enorm verliefd uit elkaar, ondanks er meerdere ‘breaks’ waren, hielden ze het relatief ‘lang’ vol. Het stel had zelfs een huis samen gehuurd. Toen Shani erachter kwam dat Davey meermaals was vreemdgegaan, heeft ze de relatie beëindigd. 

Davey op de voet volgen? Bekijk dan zijn Instagram-account.