Sterren op TV
Alles over Danny Moors

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 september 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Alles over Danny Moors

Danny Moors is bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de reality-show Ex On The Beach Double Dutch. Hij was te zien in seizoen 7 van het programma met onder andere: Dusty Taconis, Keanu, Odim, Lesley en Jørney. 

In het programma heeft hij het rustig aangedaan. Hij kwam er niet voor liefde, maar voor lust. Kenmerkend zijn, zijn tattoos en zijn beenprothese. Enkele jaren geleden heeft hij een heftig ongeluk gehad met een motor. Zijn been moest toen geamputeerd worden.

Inhoudsopgave

Zijn vriendin Debbie Zandvoort

Bijna direct na de reality-show eindigde begon hij wat te zien in Debbie Zandvoort. Qua uiterlijk hebben ze één ding gemeen; de tattoos. In het begin waren ze veel samen, later maakte hij via zijn Instagram bekend dat ze een relatie hadden. Op dit moment is het stel erg gelukkig. Op hun social media kanalen zien we dat ze het gezellig hebben. Ze gaan regelmatig samen uit eten.

Zijn werk

Danny Moors heeft zijn eigen tattooshop. Ook zijn Debby heeft haar eigen tattooshop onder de naam ‘Amore Tattoo by Debbie Zandvoort’. Hij werkt onder de naam ‘Moors Tattoo’. Dat ze op elkaar zijn gevallen, komt eigenlijk niet als een verrassing. Ze hebben hetzelfde werk en houden van dezelfde dingen. Voor zijn ongeluk, heeft hij bij zijn vader gewerkt. Marko Moors werkt onder de naam ‘Streetmaker’ als stratenmaker.

Boxing influencers

Ondanks dat hij maar één been heeft, heeft hij meegedaan aan Boxing influencers. Danny speelde tegen niemand minder dan Sander van Vliet. Ook hij zat is seizoen 7 van Ex On The Beach Double Dutch. In de eerste twee rondes ging het erg gelijk op, in de laatste ronde maakte Danny het verschil. Hij deelde een aantal flinke klappen uit. Na wat juryoverleg kwam Danny als winnaar uit de strijd.

Danny Moors ongeluk

Wanneer je hem ooit gezien hebt, zal je één ding niet ontgaan; hij heeft maar één been. In september 2019 kreeg Danny een ernstig motorongeluk. In het begin was het nog niet duidelijk of hij het zal overleven. Nadat het ongeluk gebeurd was, is hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht. Hier kwamen verschillende artsen tot de conclusie dat zijn been eraf moest. Op dit moment leeft hij met een beenprothese. Omdat hij hier al enkele jaren mee loopt, kan hij er bijna alles mee. In het dagelijks leven is Danny niet beperkt.