Sterren op TV
Alles over Danique Hosmar

Alles over Danique Hosmar

Danique Hosmar is in korte tijd extreem populair geworden op social media. De 20-jarige vrouw heeft op haar Instagram-account al 248.000 volgers. Op TikTok is de knappe Nijverdalse dame nog populair. Hier heet ze namelijk 550.000 volgers. Niet slecht, voor deze 20-jarige blondine.

Inhoudsopgave

Danique Hosmar is één van de 500 mooiste vrouwen van Nederland 

Danique Hosmar behoort volgens FHM.nl tot de ‘500 mooiste vrouwen van Nederland’, uiteraard zijn we het hier mee eens. Ze ziet er namelijk prachtig uit. In de 2021-editie vinden we haar terug op de 127e plaats. In de 2022-editie eindigde ze op de 142e plaatst. Eerlijk is eerlijk; ze ziet er prachtige uit. Wat ons betreft is ze een stuk knapper dan de nummer 1 van vorige jaar; Abbey Hoes.

De social media kanalen van Danique Hosmar

De 20-jarige Danique is vooral actief op TikTok en Instagram. Het afgelopen jaar is de knappe dame extreem populair geworden. Ze was namelijk in veel video’s van Boaz van boggelen te zien. Hij, is een YouTuber die dagelijks vlogt. Ook kwam hij in steeds meer video’s van Gio.

De social media kanalen van Danique Hosmar
© Instagram @ danique.hosmar

Danique Hosmar op YouTube

Op YouTube heeft ze bijna 13.000 volgers. Ze heeft op dit moment redelijk inactief. Ze uploadt 2 keer in de maand een nieuwe video.

Ging Gio vreemd met Danique Hosmar? 

In de RoddelPraat-uitzending van 23 november 2022 vertelden Jan Roos en Dennis Schouten dat Gio en Jade Anna uit elkaar gingen. Gio, zou namelijk vreemd zijn gegaan met Danique Hosmar. Of dat echt zo is, is niet duidelijk. Wel, is ze nu vaker te zien in de video’s van de YouTuber.

Lees ook: Dit zijn de ex-vriendinnen van Gio Latooy

Foto’s ©Danique Hosmar