Sterren op TV
Alles over Ayleen van Ex On The Beach Double Dutch

Alles over Ayleen van Ex On The Beach Double Dutch

Ayleen is een influencer en realityster bekend van het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. In de  2e aflevering van het seizoen kwam ze als ex van Harrie en Luca het strand oplopen. Ayleen is 22 jaar en komt uit Hengelo, eerder heeft ze al meegedaan aan Temptation Island. Hier kennen de meeste mensen haar ook van.

Inhoudsopgave

Haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

De 22-jarige kwam het strand opgelopen in de 2e aflevering van het seizoen. Er stond haar een ex te wachten, maar het waren er twee. Joao en Luca stonden waren deze twee exen. Als Extra power krijgt ze de keuze bij welke ex ze wil slapen die nacht. Ze kruipt gelijk in de armen van Joao. Ook moet ze daarna besluiten welke van haar exen de nacht zonder een vrouw moet doorbrengen. Haar beslissing is dat het Luca gaat zijn, en dit laat de boel losbreken tussen Joyce en Luca

De volgende dag lijkt de rust nog niet weergekeerd en moet Luca met haar ex Romeé op date.

Ayleen moest helaas de show eerder verlaten omdat ze was weggestemd door andere deelneemster Taïer. Ze kreeg de power om een jongen en een meisje weg te sturen. Ze koos hier voor Joao en Ayleen. Ook Luca moest vroegtijdig de show verlaten, maar kwam wel weer terug in het programma net zoals Ayleen en Joao. Later kreeg Ayleen het pas mee dat het heel veel met Romeé deed, omdat na haar maatje Luca ook haar bestie weg moest.

Ayleen en Joao

Ayleen en Joao kwamen beiden weer terug op het eiland nadat ze eraf gestemd waren. Beiden leken helemaal over de rode te zijn van elkaar. Aan het einde van het programma kreeg de kijker te zien wie er na het programma nog contact hadden. Voor velen leek het misschien dat de twee nog veel contact zouden hebben, niks bleek minder waar en het contact is verwatert        

Luca, Harrie en Joao zijn de exen van Ayleen

Ayleen, had al 3-exen die in de villa waren. Dit waren: Luca, Harrie en Joao. In seizoen 8 van de reality-show had ze het, het gezelligst met Joao. Ondanks dat ze zij dat haar ex Luca haar niks meer deed, bleek dat toch helemaal zo te zijn. In één van de afleveringen zocht ze namelijk ruzie met  Giovanna, omdat zij te veel aandacht zocht bij haar ex.

Ayleen haar leven op de voet volgen? Volg Ayleen dan op haar Instagram-account.