Sterren op TV
Alles over Astrid van B&B Vol Liefde (1)

Alles over Astrid van B&B Vol Liefde

Astrid is 48 jaar en komt uit Oostenrijk. Vijf jaar geleden is ze, met haar toenmalige partner en kinderen, haar droom na gaan leven en heeft ze een B&B weten te openen in het dorpje St. Michael im Lungau. Sinds haar scheiding runt Astrid de B&leenar dat gaat haar goed af. Astrid is dan ook op zoek naar een partner die haar kan ondersteunen en bijstaan in haar werk.

Al vanaf jongs af aan ging Astrid met haar ouders op vakantie naar de mooie bergen in Oostenrijk. Ze werd meteen verliefd op de natuur en de rust die ze daar vond. In die tijd ontstond de droom om later een eigen pension te openen in die prachtige omgeving. Haar droom heeft ze uiteindelijk verwezenlijkt. Toen ze haar B&B opende, was ze nog samen met haar ex-partner.  Op dit moment zijn ze uit elkaar. Om deze reden miste Astrid een man in haar leven.

Haar deelname aan ‘B&B Vol Liefde’

Alex, Ruud en Harmjan kwamen voor haar naar het prachtige Oostenrijk. Alex, was op zoek naar een vrouw in zijn leven. Volgens Astrid was hij te opdringerig, waardoor hij teveel aandacht vroeg bij de B&B-eigenaresse. Omdat ze hier niet van gediend was, stuurde ze hem naar 2 dagen alweer weg. Alex, vertrok al snel naar Nederland. Harmjan, is op dit moment de echtgenoot van Astrid. Het was direct raak. Hij was erg blij toen zij Alex wegstuurde.  Het gaat zo goed tussen de twee, dat Harmjan haar ten huwelijk heeft gevraagd. Ook wil hij emigreren naar Oostenrijk om Astrid te helpen met haar B&B.

Astrid is eigenaresse van B&B ‘Haus Nohra’ in Oostenrijk

Haar B&B runde ze eerst samen met haar man, dat is inmiddels haar ex man. Ook haar kinderen hielpen mee in de zaak. De B&B van Astrid staat in het dorpje St. Michael im Lungau. Sinds ze gescheiden is, runt ze de B&B alleen. Dit doet ze erg goed, er zijn altijd gasten in de B&B. Omdat ze hierdoor ook veel werkt heeft, is ze op zoek naar een partner die haar kan helpen met haar werk.

Haar B&B is een klein, maar sfeervol ingericht pension met vier kamers. De B&B is gevestigd in een oud boerderijtje en heeft een eigen tuin met terras. Gasten kunnen er genieten van een heerlijk ontbijt met verse broodjes en producten uit de regio. Wanneer gasten op deze plek genieten van hun vakantie, kunnen ze in de omgeving genieten van verschillende activiteiten. Gasten kom niks te kort. Hier vind je alle foto’s van het pension.

Denise, Martijn en Ted waren ander deelnemers aan seizoen 2 van de reality-serie.