Sterren op TV
Alles over Abel Gilsing

Alles over Abel Gilsing

Abel Gilsing is een Nederlandse ondernemer en tv-persoonlijkheid, die bekend is van het tv-programma ‘Beat The Champions’. Hij heeft een aantal bedrijven, waaronder een reisbureau, daarnaast reist hij veel. In zijn vrije tijd is hij ook actief als fotograaf.

Inhoudsopgave

Abel Gilsing Zijn jeugd

Abel Gilsing is geboren en getogen in Amsterdam. In zijn jeugd was hij al erg ondernemend. Hij probeerde als kind van alles uit. Al snel naar zijn studie begon hij zijn eigen bedrijven. Dit was om precies te zijn in 1992. Zijn eerste bedrijf was een reisbureau voor studenten. Via Abel was het mogelijk om een georganiseerde reis te boeken. In 2001 bereidde het bedrijf uit naar België. Abel, opende toen zijn tweede vesteging.

De bedrijven van Abel Gilsing

Al in 1992 startte Abel Gilsing zijn eerste bedrijf. In de afgelopen jaren zette hij meerdere bedrijven op. Daarnaast reist Abel veel, hier haalt hij extreem veel plezier uit.

In 2011 besloot Gilsing om zich meer te gaan richten op zijn bedrijven, en het tv-programma werd minder vaak uitgezonden. , en in 2014 maakte hij een comeback als presentator. Sindsdien is het programma weer regelmatig te zien op tv. Gilsing heeft inmiddels verschillende bedrijven, waaronder een fotostudio, een productiebedrijf en een online reisbureau.

Hij is ook nog steeds actief als fotograaf, en hij heeft een aantal prijzen gewonnen voor zijn werk. Abel Gilsing is dus een drukbezet man, maar hij weet altijd tijd vrij te maken voor zijn hobby’s: reizen en fotografie.

Beat the Champions

De meeste mensen zullen Abel Gilsing kennen van zijn rol als champion bij  RTL4-programma ‘Beat the Champions’. Van het programma zijn al meerdere seizoenen gemaakt. Elk seizoen is weer een groot succes, zeker wanneer we kijken naar de kijkcijfers. Nynke de Jong, Devrim Aslan, Diederik Jekel en Cindy Hemink.

Het leven van Abel Gilsing op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.