Sterren op TV
Alle deelnemers van Temptation Island Love of Leave

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Alle deelnemers van Temptation Island: Love of Leave

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’ staat voor de deur. Het programma is opgenomen in Mexico. Aan dit seizoen doen 4 koppels mee. ‘Temptation Island: Love of Leave’, is te zien vanaf 30 maart op Videoland. Het programma wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze.

Ray is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Inhoudsopgave

Ray

Ray, kan zichzelf een echt feestbeest noemen. Deze mannelijke verleider werkt in de horeca. Naast zijn werk in de Horeca sport de 22-jarige graag. Dit is ook wel te zien aan zijn atletische lijf. We verwachten dat Ray dit seizoen heel wat dames gaat verleiden.

Michael is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Michael Liedgens

Niet alleen Ray, maar ook Michael is vaak in de sportschool te vinden. Dit past helemaal bij zijn werk als personal trainer. Ook helpt hij mensen met hun voeding. De 28-jarige Michael wil het liefst weer verliefd worden. Vandaar dat hij meedoet aan dit programma. Hij zoekt een mooie vrouw, dan kun je bij de verleidsters wel slagen.

Ali is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Ali

Ali, is in zijn vakanties en in de weekenden te vinden op festivals. Door de week vind je hem in de sportschool. Met zijn 22 jaar is Ali één van de jongste deelnemers van dit seizoen. Ali, die meedoet aan ‘Temptation Island: Love of Leave’ is actief op TikTok. Hier deelt hij zijn kennis over sporten.

Tony is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Tony

Tony, is de ideale verleider voor dit programma. In het weekend werkt hij als DJ. Door de week werkt hij vooral aan zijn lichaam in de sportschool. Daarnaast mediteert hij veel. Met zijn glimlach van Tony weet hij veel vrouwen te verleiden. Hij heeft al heel wat vrouwen gehad. Nu, is Tony op zoek naar zijn ware liefde. 

Matty is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Matty

Matty, is de oudste deelnemer van dit seizoen. Met zijn 32 jaar is hij een stuk ouder dan de andere mannelijke en vrouwelijke deelnemers(ters) van ‘Temptation Island: Love of Leave’. Omdat Matty werkt als chefkok en er goed uit ziet, kan hij elke vrouw krijgen. De 32-jarige wil een jongere vrouw die alleen oog voor hem heeft. Hij hoopt dit te vinden tijdens het programma ‘Temptation Island: Love of Leave’.

Jan is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Jan

De 26-jarige Jan is echt van alle markten thuis. Dat lezen we op zijn Instagram-account. Door de week installeert hij zonnepanelen. ”En in het weekend?” In het weekend treed hij op als zanger. Jan, is een type dat ‘uiterlijk’ boven alles kiest. Om deze reden heeft hij waarschijnlijk nog geen vriendin. Een mooi uiterlijk is namelijk niet alles, het innerlijk is uiteindelijk het allerbelangrijkst.

Chevalier is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Chevalier

De 29-jarige Chevalier is toe aan een vrouw. Veel vrienden van hem vinden hem erg sociaal, hij maakt makkelijk een praatje met mensen. De droomvrouw van Chevalier moet zeker sociaal zijn, en ze moet er uiteraard ook goed uit zien. Wanneer zijn vrienden en familie ook goed met haar kunnen, mag ze blijven. 

Paul is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Paul

Ook de 27-jarige Paul is werkzaam als personal trainer. Gelukkig voor hem, heeft hij niet alleen maar mannen als klanten. Paul, is de ultieme fleurt. Hij fleurt namelijk met alle knappe dames. In zijn korte leven heeft hij al heel wat scharrels gehad. Omdat zijn leven nu wat serieuzer wordt, is hij klaar voor de ware liefde. 

Lees ook: Dit zijn de verleiders van Temptation Island: Love of Leave

Samirah is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Samirah

De 24-jarige Samirah weet alles van ‘de liefde’. Ze geeft namelijk bekende advies over de liefde. Opvallend; ze is zelf nog single. Door de week werkt ze als ‘zorgkundig coach’. Enkele weken voordat het bekend werd dat ze meedeed aan ‘Temptation Island’ is ze haar eigen bedrijf gestart. Ze helpt bedrijven met het beheren van social media. 

Isabella verleidster Tempatation Island 2023
© Videoland

Isabella

Wat ons betreft is Isabella de knapste deelneemster van ‘Temptation Island: Love of Leave’. Ondanks ze pas 22 jaar oud is, heeft ze al twee succesvolle bedrijven opgezet. De bloedmooie blondine zoekt alleen nog een man in haar leven. Ze wil een man die alles uit het leven wil halen, en een duidelijk doel heeft. Isabella, is best een pittige tante, haar toekomstige echtgenoot moet hier wel tegen kunnen. Af en toe mag hij best wat tegengas geven.

Marisol is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Marisol

Ook de 25-jarige Marisol ziet er prachtig uit. Ze werd in 2022 zelfs ‘Miss Nederland’. Voor zo’n prachtige vrouw staan de mannen in de rij. Eigenlijk, houdt Marisol helemaal niet van het vrijgezellenleven. Ze heeft het liefst een relatie met een man waarop ze smoorverliefd is. Ook zoekt Marisol een man die met de natuur bezig is. Zo eet ze bijvoorbeeld zelf geen vlees.

Olivia is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Olivia

Wanneer Olivia ergens is, probeert ze mannen te verleiden. Met haar uiterlijk is dit ook wel mogelijk. Olivia, ziet er namelijk prachtig uit. We verwachten dat de mannen in ‘Temptation Island: Love of Leave’ voor haar hun best gaan doen. Deze bloedmooie dame is niet Nederland, ze is namelijk geboren in Portugal.

Lisa is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Lisa Das

Lisa Das, is de enige studente die meedoet aan dit seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’. Ze woont in Tilburg, omdat ze daar studeert aan de universiteit van Tilburg. Ondanks ze druk bezig is met haar studie, is het haar gelukt om haar eigen sportmerk op te zetten genaamd ‘Tigerbody’.

Noortje is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Noortje Beemster

De knappe Noortje Beemster wil maar al te graag haar droombaan vinden. Ze zoekt een man die precies weet wat hij wilt. Hij mag van haar wel een stuk ouder zijn. Wat ons betreft is ook Noortje een bloedmooie verschijnen. We verwachten dat ze haar droomman gaat vinden tijdens ‘Temptation Island: Love of Leave’. 

Gwen is verleidster Tempatation Island 2023
© Videoland

Gwen Simons

De 20-jarige Gwen Simon is de allerjongste deelneemsters van het programma. Ondanks ze pas 20 jaar oud is, heeft ze er al heel wat relaties op zitten. Ze zoekt een loyale man, verschillende ex-vriendjes van haar zijn vreemdgegaan. Ook vindt Gwen het belangrijk dat ze samen kunnen lachen. Ze moeten immers wel bij elkaar passen.

Melanie is verleidster Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Melanie van Zenden

Melanie van Zenden, is misschien wel de knapste verpleegkundige die we ooit gezien hebben. Als je in het ziekenhuis ligt, en je wordt geholpen door zo’n mooie vrouw, bof je wel. Naast haar werk in de zorg geniet ze ervan om af en toe een festival te pakken. 

Lees ook: Dit zijn de verleidsters van Temptation Island Love of Leave

Mitch-en-Iris-doen-mee-aan-Temptation-Island-
© Videoland

Mitch & Iris

Mitch en Iris doen als koppel mee aan ‘Temptation Island: Love of Leave’. Hier schreven we al eerder een artikel over. Omdat Mitch en Iris elkaar niet blindelings vertrouwen doen ze mee aan het programma. We zijn benieuwd of ze de verleiding aan kunnen. 

Shanta-en-Joel-doen-mee-aan-Temptation-Island-
© Videoland

Shanta & Joël

Ook Shanta & Joël doen mee als koppel aan ‘Temptation Island: Love of Leave’. Shanta, is een stuk jonger dan haar huidige vriend. Omdat Shanta & Joël beiden erg jaloers zijn, gaat het niet altijd goed met hun relatie. Ze doen mee aan dit programma, omdat ze beiden willen kijken of ze de verleiding aan kunnen.

Lester en Miriam Doen mee aan Temptation Island 
© Videoland

Lester & Miriam

Lester en Miriam doen als koppel mee aan ‘Temptation Island: Love of Leave’, ze gaan kijken of ze voor elkaar gemaakt zijn. Miriam, is namelijk erg jaloers. Lester, vindt dat dit nergens voor nodig is. Hij weet zeker dat hij de verleiding van alle vrouwen kan weerstaan. We zijn benieuwd.

Evie-en-Mike-doen-mee-aan-Temptation-Island
© Videoland

Evie & Mike

Tussen Evie & Mike is de romantiek al een tijdje weg. Ondanks ze het samen goed voor elkaar hebben, twijfelen ze aan hun relatie. Als ze beiden niet vreemdgaan tijdens dit programma, blijven ze 100% zeker bij elkaar.

Foto’s © Videoland