Sterren op TV
Alle deelnemers van seizoen 7 van Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 november 2022

Laatst Geüpdatet: 12 november 2022

Alle deelnemers van seizoen 7 van Ex On The Beach Double Dutch

Seizoen 7 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was wat ons betreft één van de mooiste seizoen. Van drama tot wareliefde, letterlijk alles kwam voorbij tijdens dit seizoen. Danny, Dusty, Gloria, Keanu, Lesley, Odim, Jørney en Gloria waren de deelnemers van dit seizoen. Wil je meer te weten komen over de deelnemers? Dat lees je in dit artikel.

Inhoudsopgave

Danny

Danny Moors deed mee aan seizoen 7 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Hij kwam niet voor de liefde, maar vooral voor de lust. Danny, heeft een beenprothese, doordat zijn been geamputeerd moest worden naar een zwaar ongeluk. Ook zit de Brabander vol met tatoeages. Op dit moment is hij samen met Debbie Zandvoort. Ook zij zit helemaal onder de tattoos. Dat ze samen zijn, deelde hij op zijn Instagram-account. 

Dusty 

Dusty Taconis, zoals Dusty volledig heet, was één van de smaakmakers van seizoen 7 van de reality-serie. In de villa had hij genoeg keus. De vrouwen waren namelijk gek op hem. Hij had geslachtsgemeenschap met Imke, Lesley en Sem. Op 20 juli 2021 raakte hij zwaargewond bij een scooterongeluk. Dit alles vond plaats in Zandvoort. Zeer waarschijnlijk is hij tegen een paaltje aangereden. 

Gloria

Gloria was één van de deelnemers aan het programma die we weinig gezien hebben. Ze vond geen één man in de villa interessant.  De pittige Tante is geboren in Antwerpen, maar ze heeft ook Congolees bloed. Eigenlijk, vond ze zichzelf niet geschikt voor reality-tv. Hier zijn we het overigens helemaal mee eens.

Jørney

Jørney, was één van de andere deelnemers van dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Tijdens het programma was ze samen met Odim. Odim, werd door Isidora naar huis gestuurd, maar hij kwam weer terug. Tijdens de aflevering was te zien dat Odim en Jørney geslachtsgemeenschap hadden. Op dit moment hebben ze een kindje. Helaas, zijn ze niet meer samen.

Keanu

Keanu noemt zichzelf ook wel een ´vrouwenmagneet´. De 22-jarige Keanu is half Belgisch half Congolese. In de villa was hij een goede vriend van Dusty. Dusty, Keanu, Imke en Lesley hadden het eerste kwartet tijdens deze reality-serie. Op Instagram heeft hij bijna 60.000 volgers. Keanu, is op dit moment druk met fitness. Of hij al een vriendin heeft, is niet bekend.

Lesley

Ook Lesley was één van de smaakmakers van het seizoen. Zij is erg open over seksualiteit. Op dit moment is ze ook actief op OnlyFans. Hiermee verdient ze naar schatting duizenden euro’s per maand. Toch, woont ze nog bij haar vader. Naast haar werkzaamheden op OnlyFans, wordt ze in het weekend door verschillende clubs geboekt. Ook, volgt ze nog een opleiding. Lesley, volgt namelijk de opleiding Sociaal pedagogisch hulpverlener op Hbo-niveau.

Odim 

Odim was samen met Jørney. Helaas, werd hij al vrij snel weggestemd door Isedora, de ex van Sander. Hij heeft op dit moment een dochter samen met Jørney. Het stel is helaas niet meer samen, Odim zal volgens verschillende bronnen meerdere keren zijn vreemdgegaan.

Shani

Shani was een groot deel van haar deelname samen met Davey. Zelfs na ‘Ex On The Beach Double Dutch’ had het stel een lange relatie. Toch, is deze relatie uiteindelijk geëindigd. Shani had ruzie met de ouders van Davey en zijn ex. Hierdoor ontstond er veel spanning. 

Wil je op de hoogte blijven van alle deelnemers van het laatste seizoen van Ex On The Beach Double Dutch? Volg ons dan op Instagram en Facebook.