Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 september 2023

Laatst Geüpdatet: 9 september 2023

Alle deelnemers van Expeditie Robinson 2023 

Expeditie Robinson is vanaf zaterdag 2 september weer begonnen, de echte survivalstrijd is weer losgebarsten. Het wordt alweer voor de 23ste keer uitgezonden en in totaal doen er 20 kandidaten mee en uiteraard zijn ze allemaal afgereisd naar het mooie Maleisië. De presentatoren van dit jaar zijn Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

Inhoudsopgave

Meer over Expeditie Robinson

Het televisieprogramma Expeditie Robinson is een programma waar veel mensen voor thuis blijven. In totaal doen er 16-26 kandidaten mee en zij moeten proberen om te overleven op een onbewoond eiland. Elk seizoen is dit weer een ander eiland verspreid over de hele wereld.

Meer over de deelnemers

Het is natuurlijk leuk om meer te weten over alle deelnemers van Expeditie Robinson 2023. Daarom gaan we hier dieper op in. Elke zondag om 20.00 uur kun je op RTL 4 Expeditie Robinson 2023 kijken en dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook wij houden je graag op de hoogte, dus blijf ons volgen. Bekijk hieronder alle deelnemers van dit seizoen!

Hassan Slaby

Hassan werd geboren op 13 november 1986. En groeide op in Amsterdam. De bekende Nederlandse acteur wordt vooral herkend door zijn rol in de jeugdserie SpangaS, daarin had hij de rol van Eman Loukili. Hij was vanaf 2010 actief in de serie en speelde zijn rol tot 2017. Maar je kunt hem ook kennen uit de bekende soapserie GTST, hier speelt hij namelijk Marwan uit Meerdijk. Slaby heeft ook in verschillende films gespeeld zoals Razend, Rokjesdag en De Tatta’s.

Guido Spek

Of dat één GTST-speler nog niet genoeg is, Guido Spek is ook van de partij bij Expeditie Robinson 2023. Hij is een bekende Nederlandse acteur, maar tevens ook een bekende muzikant. Guido is met name bekend geworden door zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in GTST. Nu is het de vraag of dat hij op het eiland kan blijven of zal hij zich als iemand anders voordoen? Je komt het te weten als je naar Expeditie Robinson 2023 kijkt en het blijft volgen.  

Eva Simons

Wie kent haar nou niet? De bekende Eva Simons, bekend als zangeres, producer en songwriter. Binnen de meidengroep Raffish is haar carrière begonnen. Vervolgens brak ze solo door en heeft zij een wereldhit gescoord met Policeman, maar ook met This is Love en met Take Over Control! Dit gaat een gezellige sfeer geven binnen Expeditie Robinson 2023 of niet?

Jochen Otten

Wie kent Mees Kees en Sluipschutters nou niet? Jochem Otten ken je dan vast en zeker ook, een bekende columnist, acteur en een stand-upcomedian. Hoeveel humor zal er tot uiting komen vanuit zijn kant bij Expeditie Robinson 2023? Kijk zelf en ontdek het met je eigen ogen!

Krista Arriëns

De bekende tv-presentator, regisseur en theatermaker Krista Arriëns kennen veel mensen ook wel van één van De Sekszusjes (wat ze samen deed met haar zus Marcelle Arriëns). Hierbij proberen zij een gesprek rondom seks zo open mogelijk te houden, want er is veel schaamte en taboe rondom het onderwerp. Zou het op het eiland lukken om een bepaalde taboe te doorbreken? Wie weet kan het Krista wel lukken met al haar charmes!

Radmilo Soda

Het bekende tv programma Obese met de trainer Radmilo. Hij is ook een voormalig topbokser en heeft een eigen sportschool en meerdere leefstijlboeken geschreven. Wat zal het voor hem betekenen om op een onbewoond eiland te overleven? Je komt er achter als je nu zelf gaat kijken!

Iris Enthoven

De bekende Nederlandse presentatrice en YouTuber Iris Enthoven heeft samen haar vriendinnen Nina Warink en Sophie Milzink een eigen podcast genaamd: Vrouwmibo. Vorig jaar was ze ook te zien in Kamp van Koningsbrugge. Ze heeft daar echt af moeten zien, maar hoe zal het haar vergaan in dit programma?

Mark Baanders

De bekende verslaggever van PowNed, genaamd Mark Baanders, noemen ze ook wel Slijptol genoemd. Dit komt allemaal door zijn hese stem. Maar wat zal hij doen in zijn tijd bij Expeditie Robinson 2023?

Floris Göbel

Een groot feest, dat is wat het zeker gaat worden voor de natuur- en dierenexpert Floris Göbel tijdens Expeditie Robinson 2023. Er is zoveel te ontdekken door iedereen, maar hij zal het hier echt naar zijn zin hebben. Hij is de presentator van DierenpraatTV en is ook vaak te zien in talkshows waar hij spreekt over het dierenrijk. Zijn kennis kan dan ook goed van pas komen in Expeditie Robinson 2023.

Iris van Lunenburg

Wie kent haar nou net, de bekende Iris van Lunenburg? Zij is presentatrice en columniste en je kunt haar ook zien als deskundige van het programma Shownieuws. Ze besteedt hier aandacht aan de nieuwe films, series en boeken. Weet zij genoeg om te overleven in Expeditie Robinson 2023?

Irene van de Laar

Voormalig model Irene van de Laar doet ook mee aan Expeditie Robinson 2023. Maar je kunt haar ook kennen als presentatrice en actrice. Ze heeft in Baantjer gespeeld, maar ook meegedaan aan De Verraders. Hoe zal het haar afgaan op het eiland? Zal ze het kunnen vinden met iedereen?

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier zou je kunnen kennen als tv-kok. Ze was namelijk een hele periode te zien op tv bij het programma Wat eten we? Tevens heeft ze een aantal kookboeken en volgen veel mensen haar als ze op zoek zijn naar inspiratie over eten. Zou zij de kok zijn op het eiland of gaat ze juist tips geven tijdens Expeditie Robinson 2023?

Willem Voogd

De bekende Nederlandse acteur Willem Voogd is doorgebroken met zijn rol in de Carry Slee-verfilming Timboektoe. Maar de laatste jaren zie je hem steeds meer verschijnen in de filmreeks Mees Kees. Hoe zal het hem vergaan tijdens Expeditie Robinson 2023?

Jaimie Vaes

Veel mensen kennen Jaimie Vaes wel, de ex van Lil Kleine en als mediapersoonlijkheid. Het afgelopen jaar verschenen in het programma Boerderij van Dorst en onlangs nog op de cover van de Playboy. Hoe gaat het in Expeditie Robinson 2023? Daar kom je alleen maar achter door er zelf naar te kijken!

Maxim Froger

De oudste zoon van René en Natasja Froger, genaamd Maxim Froger. Hij is echt bezig om in de voetsporen van zijn vader te treden. Zo heeft hij bijvoorbeeld vorig jaar nog een eerste solo single uitgebracht. Zal hij tijdens Expeditie Robinson 2023 ook veel zingen of zich toch bezighouden met andere zaken?

Roosmarijn Wind

Dol op Flikken Maastricht en op SpangaS? Dan ken je haar vast wel, Roosmarijn Wind. Ze heeft in 2022 haar eerste documentaire gemaakt, genaamd Hanky Panky Goodbye, over ‘Asian hate’: dit gaat over haat en racisme tegen Aziaten. Hoe zal zij spelen tijdens Expeditie Robinson 2023?

Chelsey Weimar

In 2010 heeft Chelsey Weimar het programma The Face gewonnen. Vanaf dat moment is ze ook doorgebroken als model en heeft ze voor veel internationaal bekende merken voor de camera gestaan. Ze heeft sinds enige tijd ook haar eigen zonnebrillenmerk. Zou ze deze nodig hebben tijdens Expeditie Robinson 2023?

Ilse Paulis

In 2017 werd roeister Ilse Paulis Olympisch Kampioen tijdens de lichtgewicht dubbeltwee en dat deed ze samen met Maaike Heid. Maar ze heeft in 2022 officieel afscheid genomen van de topsport. Zou ze nog zo sportief zijn en haar conditie kunnen gebruiken om Expeditie Robinson 2023 te overleven?

Armand Rosbak

De bekende acteur Armand Rosbak kennen veel mensen van zijn rol in Flikken Maastricht. Ben je hier ook een groot fan van? Dan is dat zeker een reden om Expeditie Robinson 2023 te volgen!

Frits Wester

De politiek verslaggever en commentator voor RTL Nieuws, die kent toch iedereen? Frits Wester doet ook mee aan Expeditie Robinson 2023. Hij is 61 jaar en is dan ook de oudste deelnemer van dit seizoen. Zou het hem lukken om te winnen van de jongere spelers?