Sterren op TV
Alle deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 november 2022

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Alle deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 8

In het achtste seizoen van Ex On The Beach Double Dutch zitten maar liefst 8 deelnemers. Allemaal met verschillende achtergronden, verhalen en verwachtingen. Het belooft weer een spannend seizoen te worden, met veel twisten, turns en drama.

Inhoudsopgave

Jennifer

Jennifer is 24 jaar oud en woont in Vlaanderen. Hier studeert ze Communicatie aan een Hogeschool. Tijdens de reality-serie hebben we weinig van haar gezien, ze was namelijk weinig in beeld. Ook kwam er geen ex van haar uit het water. Ondanks ze op de beelden ‘saai’ lijkt, gaat ze in het weekend helemaal los. Haar favoriete bezigheid in het weekend? Feesten met haar vriendinnen.

Alles over Joao van Ex On The Beach Double Dutch

Joao

Joao is een 25-jarige Braziliaan. Tijdens seizoen 8 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was hij veelvuldig in beeld. Omdat hij volledig Braziliaans is, heeft hij veel temperament. De vrouwen zijn gek op deze Braziliaan. Ook Ayleen was helemaal weg van hem. Toen de opnames voorbij waren, hebben ze het geprobeerd in Nederland. Dit werkte alleen niet omdat zij in Hengelo woont en hij in Amsterdam. Joao heeft op zijn Instagram-account 34.000 volgers. De 25-jarige Braziliaan is veel bezig met fitness, dat is ook wel te zien aan zijn afgetrainde lichaam.

Joyce

Joyce is een 25-jarige vrouw die op dit moment woont in Antwerpen. Ze staat bekend als de ‘tattoo koningin’. Haar hele lijf staat namelijk vol tattoos.  Toen ze het strand op liep, vond ze Luca direct interessant. Ook hij heeft veel tattoos. Toch, vonden ze elkaar uiteindelijk niet interessant genoeg. Kort nadat ze terug was in Nederland, was ze verloofd. Ze is namelijk ten huwelijk gevraag door Manuel. Hij woont op dit moment in Spanje. De kans is groot dat ook Joyce naar dit zonnige land gaat emigreren.

Alles over Luca van Ex On The Beach Double Dutch

Luca

Luca is 23 jaar oud en noemt zichzelf ‘de playboy van Twente’. Het was al direct duidelijk dat hij meedeed voor de lust. Romée, is de ex van Luca. Het leek dat zijn tijdens Ex On The Beach Double Dutch gevoelens voor hem had. Romée  van Zeeland wilde absoluut niet dat hij wat met een ander deed. Toch, kon Luca de verleiding van de prachtige Giovanna  niet weer staan. In de eerste afleveringen hadden ze al verschillende keren gezoend, tijdens de helldate hebben ze geslachtsgemeenschap gehad. Toen ze net terug waren in de villa, heeft Luca dit meteen vertelt aan Romée. Zij viel toen Giovanna aan.

Alles over Lynn van Ex On The Beach Double Dutch

Lynn

Lynn is 22 jaar oude dame die al bekend was voor haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze was namelijk te zien in Massa is Kassa. Lynn is een vriendin van Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis. De 22-jarige Lynn gaat in de weekendde helemaal los in het oergezellige Brabant. Wanneer ze veel drinkt, is ze haar zelf niet meer. Om deze reden probeert ze weinig te drinken, echter lukt dit haast nooit. Lynn, baalt regelmatig van haar acties.

Alles over Nick van Ex On The Beach Double Dutch

Nick

Nick was met zijn leeftijd van 21 de jongste deelnemer van het seizoen. Vrouwen omschrijven hem als een echte casanova. Veel moeders zouden hem de ideale schoonzoon vinden. Voordat hij afreisde naar Ex On The Beach Double Dutch, was hij druk bezig met de prachtige Anne Cuppen. Anne, kwam niet het strand oplopen, maar ze kwam de slaapkamer van Nick binnenlopen. Hij, lag toen met twee meiden in bed. Toen hij vertelde wat hij gedaan had, barste ze in tranen uit. Anne, was enkele afleveringen samen met Harrie.

Nick op Heij werkt als DJ, daarnaast houdt hij zich bezig met Crypto. Ook heeft de 21-jarige Nick een bedrijf waarmee hij gembershotjes verkoopt. Op zijn Instagram-account heeft hij bijna 85.000 volgers.

Alles over Stevie van Ex On The Beach Double DutchAlles over Stevie van Ex On The Beach Double Dutch

Stevie

Stevie  is 25 jaar oud en woont in het Limburgse Heerlen. In haar vriendengroep is ze een echte sfeermaker. Dit zagen we terug tijdens haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Ze was tijdens de afleveringen goede vriendinnen met Jennifer. 1,5 dag voordat de reality-serie voorbij was, kreeg ze corona. Om deze reden is ze niet te zien aan het eind van de laatste aflevering van het seizoen.

Tcheutche

Tcheutche werd al snel naar huis gestuurd door een nieuwe ex. Om deze reden hebben we weinig van de 23-jarige Congolees gezien. Wel, weten we dat hij tijdens Ex On The Beach Double Dutch op zoek was naar de ware liefde. Helaas, heeft hij dit niet gevonden. Op zijn YouTube-kanaal heeft hij bijna 1.400 abonnees. Hier post hij wekelijks een nieuwe video op.

Meer over Ex On The Beach Double Dutch

Wil je alles weten over Ex On The Beach Double Dutch? En de deelnemers op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.