Sterren op TV
Alisa Litynska Ex on the Beach Double Dutch

Alisa Litynska in Ex on the Beach Double Dutch

Alisa Litynska is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Aan haar naam valt al op te merken dat haar roots niet alleen in België liggen. Alisa is deels Belgisch en deels Russisch. Ze is twintig jaar en dacht nietsvermoedend te kunnen genieten van een vakantie. In plaats daarvan kwam ze echter weer oog in oog te staan met één van haar exen.

Alisa Litynska in Ex on the Beach Double Dutch

Alisa Litynska is één van de dames in Ex on the Beach Double Dutch. Niet alleen van haar zelf, maar ook van haar ex mogen we zeker iets verwachten. In het persbericht van MTV staat dat de dame met Russische roots valt op mannen met muscles & brains, dus daar zal de ex van Alisa ongetwijfeld aan voldaan hebben.

Ook over zichzelf heeft Alisa geen klachten. Ze is tevreden over zichzelf en als ze zichzelf een cijfer zou moeten geven, dan wordt dat zonder enige twijfel een dikke tien. Toch is er wel één punt waar ze in Ex on the Beach Double Dutch nog problemen mee kan krijgen. Ze is namelijk erg jaloers en of dat nou zo handig is als je samen met vier andere dames bent…?

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Wie is Alisa?

Alisa is in Sebastopol geboren. Tegenwoordig woont ze in het Belgische Hasselt. In het dagelijks leven is ze werkzaam als DJ en als danseres. Het is dan ook niet verrassend dat ze wel van een feestje houdt.

Vanaf 14 mei gaan we in Ex on the Beach Double Dutch verder ontdekken wie Alisa is. De andere vrouwelijke deelnemers zijn Hannah, Shelby en Esmee en Sharon. De mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey, Mike en Bastiano.

Alisa Litynska is te volgen via Instagram en Facebook.