Sterren op TV
Luana Cicek Idols

Alina, Precella, Michelle, Luana en Hurry in Idols 2017

Alina Marisa Silva Fortes, Precella Soekhram, Michelle van Loo, Luana Cicek en Hurry Atmaca slaagden er allemaal niet in om door de audities van Idols te komen. We bundelen deze dames die in de eerste aflevering van Idols 2017 acte de présence gaven hier.

Inhoudsopgave

Alina Marisa Silva Fortes in Idols

De 25-jarige Alina Marisa Silva Fortes is in echt dagelijks leven kledingverkoopster en haar zus had haar opgegeven. “Ik vind haar geweldig en iedereen moet haar horen”, vertelde ze in de uitzending van Idols. Het werd allerminst een succes. Alina ging behoorlijk af als een gieter en de jury was vernietigend. Ronald Molendijk was vooral hard. “Het is niet zomaar dat orkanen namen van vrouwen hebben. Jij kwam aan land als een orkaan, maakte veel slachtoffers en veel huizen zijn verwoest.” Zo ook de hoop van Alina, want voor haar was het avontuur bij Idols dus gelijk voorbij.

Volg Alina Fortes ook via Facebook.

Geplaatst door Enih Laurienn op vrijdag 15 juli 2016

Precella Soekhram in Idols

Precella Soekhram kwam vol vertrouwen aan bij de audities van Idols en misschien met wel iets te veel vertrouwen. “Ik doe mee omdat ik het talent heb om Idols gewoon te winnen”, zei de 26-jarige. “Ik vind mezelf als zangeres eigenlijk perfect. Ik zie er goed uit en kom enthousiast over.” Daar dacht de jury alleen anders over toen ze haar vertolking van I Putt a Spell on You van Nina Simone hadden aangehoord. Jamai: “Zo hysterisch als je binnen kwam, zo was ook jouw auditie.” Precella kreeg dan ook vier keer een duidelijke ‘nee’ te horen en verliet woest het pand. “Ik mocht niet eens mijn tweede nummer zingen”, waren de laatste boze woorden.

Michelle van Loo in Idols

Michelle van Loo deed mee aan Idols op advies van haar vriendinnen. De 25-jarige meubelverkoopster (haar favoriete meubelstuk is een bijzettafel) is daarvoor zanglessen gaan volgen en zo bevond ze zich opeens bij de audities van de talentenjacht. Wat het meeste op viel was nog wel haar sneeuwmuts, wat tot een hilarisch gesprek leidde met Jamai. Haar lucky muts bracht haar uiteindelijk geen uitkomst. De auditie van Michelle voldeed bij de jury niet aan de verwachtingen en vooral doordat ze meer rapte dan zingen. Zo hield ook voor Michelle het op.

Luana Cicek in Idols

De negentienjarige Luana Cicek uit Veendam was voor haar auditie met name bezig met haar looks, waar dan ook weinig mis mee was. “Eigenlijk heb ik niet ergens ervaring mee, het is aangeboren talent. Lekker mezelf zijn en lekker vrolijk. Ik droom ervan om beroemd te worden en iets te gaan doen met zingen.” Tegenover de jury van Idols was Luana duidelijk. “Ik vind dat ik het totaalplaatje heb. De looks heb ik en mijn passie is zingen.” Haar auditie viel in het water en de beoordeling van de jury viel erg zwaar. Met name dat haar stem niet nice over kwam volgens Eva Simons leverde heel veel gesputter op. Hoeveel weerwoord er ook op iedere opmerking van de jury kwam, uiteindelijk volgden vier afwijzingen.

Volg Luana Cicek ook via Facebook.

Geplaatst door Luana Cicek op maandag 10 oktober 2016

Geplaatst door Luana Cicek op zaterdag 27 augustus 2016

Hurry Atmaca in Idols

De zeventienjarige Hurry Atmaca uit Enschede heeft er flink zin in voor haar auditie aan Idols. De kassamedewerkster van een supermarkt doet mee aan de talentenjacht omdat ze al heel lang zingt. “Het is niet zomaar iets voor mij, ik wil er wel echt wat mee bereiken.” En door mee te doen aan Idols staat ze ook oog in oog met Jamai en dat is ook een droom. “Ik vind hem heel knap, maar ik ben veel te jong.” Ondanks dat Hurry drie keer in de week zangles heeft, kan haar auditie de jury niet overtuigen. En zo gaat ze dus nog een jaar door oefenen.

Hurry Atmaca is ook te volgen via Facebook.