Sterren op TV
Familie Van der Waal Steenrijk, Straatarm

Alice Zegerius en Michael Overdiek en familie Van der Waal in Steenrijk, Straatarm

Alice Zegerius en Michael Overdiek ruilen met familie Van der Waal in Steenrijk, Straatarm. Alice en Michael hebben over geld niet te klagen. Ze zijn bekend van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw en zijn eigenaar van modezaak Beverly Beethoven in Buitenveldert. De familie Van der Waal daarentegen heeft geen cent te makken. Het gezin, dat bestaat uit vier en in Spijkenisse woont, moet met een minimaal budget rondkomen.

Alice Zegerius en Michael Overdiek in Steenrijk, Straatarm

Alice Zegerius en Michael Overdiek zijn te zien in Steenrijk, Straatarm. De twee hebben hun bekendheid te danken aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw en zijn de trotse eigenaar van Beverly Beethoven. De twee hebben dan ook geld genoeg en hebben een budget van zo’n 1.500 euro per week. Toch willen ze in Steenrijk, Straatarm ook graag zien hoe het eraan toe gaat bij een familie die minder geld heeft.

“Het is belangrijk om te zien dat ons vermogen niet vanzelfsprekend is. Wij zijn allebei selfmade en hebben het vroeger ook met minder gedaan, het was geen shock om een stap terug te doen””, vertelde Overdiek in een interview met Het Parool. “Als je het niet hebt, geef je het ook niet uit”, vulde Zegerius aan.

Familie Van der Waal in Steenrijk, Straatarm

De familie Van der Waal heeft het een stuk minder goed voor elkaar. Het gezin bestaat uit vier personen, maar heeft een budget van slechts 80 euro per week. Het is dan ook niet heel verrassend dat Alice en Michael al snel merken dat het er in Spijkenisse heel anders aan toegaat dan zij zelf thuis gewend zijn.

“Niemand werkt daar, dus er is veel meer tijd voor gezelligheid. Michael had gelijk al vrienden na het uitlaten van de hond”, aldus Zegerius. De twee gezinnen kunnen het overigens nog altijd goed met elkaar vinden. Vader Melvin werkt inmiddels zelfs en heeft een nieuw fornuis kunnen kopen.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Conchita van Rooij, Thim Muskee en de familie Kamminga
Familie Van den Broek en Van der Put
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten