Sterren op TV
Alexander Cherine Spoorloos

Alexander en Cherine in Spoorloos

Alexander en Cherine zijn te zien in Spoorloos. Alexander is op zoek naar zijn biologische moeder. Deze jongeman heeft zijn adoptieouders verloren en wil nu niets liever dan erachter komen hoe het met zijn biologische moeder gaat. Cherine daarentegen had de hoop haar familie nog eens te vinden eigenlijk al lang opgegeven. Nu is er echter toch goed nieuws voor haar gekomen en is ze een stap dichterbij meer duidelijkheid.

Alexander in Spoorloos

Alexander doet mee aan Spoorloos om zijn biologische moeder te leren kennen. Alexander weet dat hij in Griekenland is geboren, maar is daar eigenlijk nog nooit geweest. In Spoorloos wordt hij meegenomen naar zijn geboorteland. “Hier word ik blij van, het is echt heel mooi.”

Alexander hoopt in Griekenland antwoorden te krijgen op zijn vragen. Hij wil weten wat er is gebeurd en waarom hij ter adoptie is afgestaan. Zijn biologische moeder is inmiddels echter helaas overleden. Wel maakt hij kennis met twee tantes en een oom.

Cherine in Spoorloos

Cherine zagen we een jaar geleden al voorbij komen in Spoorloos. Zij is in Sri Lanka geboren en al heel lang op zoek naar haar biologische familie. Lange tijd leek het onmogelijk om erachter te komen wie de ouders waren van Cherine. Nu, een jaar nadat we Cherine voor het eerst zagen, is er goed nieuws gekomen.

Er is namelijk bekend geworden wie de vader van Cherine is. Dat nieuws wil ze gelijk delen met haar halfbroer. “Dit is echt ongelooflijk. Dit moet ik ook vertellen aan mijn halfbroer natuurlijk. Hij heeft zijn vader ook al jaren niet meer gezien.” Hoe het verder gaat lopen tussen Cherine, haar halfbroer en hun vader, komen we te weten in Spoorloos.