Realityshow

Alex Maas verleider uit Temptation Island 2017

Alex Maas verleider Temptation Island

Alex Maas is een verleider in Temptation Island 2017. Deze knappe jongeman is afgereisd naar Thailand om roet in het eten te gooien voor de nodige relaties. Slaagt Alex erin om de relaties van de dames Jolien Puype, Lisa Samantha Pols, Rosanna Voorwald en Lize Polaster flink overhoop te gooien? Het is in ieder geval wel zijn plan om eens goed los te gaan tijdens de ultieme relatietest.

Alex Maas in Temptation Island

Alex Maas doet mee aan Temptation Island als één van de verleiders. Al vanaf het begin is hij vrij duidelijk over wat hij van plan is op Thailand. “Ik ga er niet omheen draaien, ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend”, vertelde Maas alvast aan Merijn Murk, Niels van der Zanden, Herbert Bodendorfer en Jefferson.

Hij denkt dat hun vrouwen wel toe zijn aan iets nieuws en dat kan hij ze zeker bieden. “Als je lang een relatie hebt, is het eigenlijk net of je elke dag een boterham met kaas eet. Soms ben je toe aan een frietje oorlog.” Alex Maas is 25 jaar en houdt zich in het dagelijks leven bezig met zijn werkzaamheden als personal trainer en dat is aan het lichaam van Alex ook wel te zien.

Wie is Alex Maas

Alex is afkomstig uit Breda en vrijgezel. In het verleden heeft hij wel een relatie gehad, maar dat verliep anders dan hij gehoopt had.  Zijn ex-vriendin is dan ook de reden geweest om mee te doen aan Temptation Island. “Ik doe mee aan Temptation omdat mijn vriendin me vreselijk bedrogen heeft en ik wilde kijken of er ook nog eerlijke vrouwen bestaan”, aldus Alex. Of de personal trainer die dames vindt in Temptation Island is nog even afwachten.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Dylan Aerts, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Giuseppe Cirignola, Karim Leone, Levi Kasanrokyat en Kevin van Schie.

Alex Maas is te volgen via Instagram en Facebook.