Sterren op TV
Alex Maas verleider Temptation Island

Alex Maas in Ex on the Beach Double Dutch na Temptation Island

Alex Maas doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch na Temptation Island. Een van de meest bekende verleiders uit het tweede seizoen van Temptation Island is nu ook geschikt voor Ex on the Beach Double Dutch. In het realityprogramma van MTV komt Alex weer oog in oog te staan met een aantal van zijn oude liefdes. In Temptation Island merkten we al dat het voor hem een fluitje van een cent is om vrouwen te verleiden. Mogelijk zien we dat ook wel terug in Ex on the Beach Double Dutch.

Alex Maas in Ex on the Beach Double Dutch

Alex Maas doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Alex is 27 jaar oud en heeft een erg gespierd lichaam. We hebben hem het afgelopen jaar leren kennen van zijn deelname als verleider aan Temptation Island, maar achter deze boomlange jongeman schuilt veel meer. Dat is dan ook hetgeen dat hij graag wil bewijzen in Ex on the Beach Double Dutch.

Alex heeft na zijn deelname aan Temptation Island zeker niet stil gezeten en is inmiddels de trotse eigenaar van een eigen sportschool. Als het om liefde draait, is Alex echter nog niet echt veranderd. Nog altijd vindt hij het niet erg om met meerdere vrouwen tegelijk te daten en als hij op festivals loopt, merkt hij al gauw dat mannen snel hun vriendin beschermen. In Ex on the Beach Double Dutch lijken we aardig wat te kunnen verwachten van Alex. “Ik ben niet bang voor oorlog. Ik ben een meester in het psychologische spel. Ik heb nog nooit verloren. Ik hoop natuurlijk wel gewoon de vrouwen een beetje gek te maken.”

Alex Maas in Temptation Island

Alex Maas deed eerder mee aan Temptation Island en was daar maar met één doel. De vrijgezelle jongeman uit Breda maakte direct grote indruk met zijn uitspraak: “Ik ga er niet omheen draaien, ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend. Als je lang een relatie hebt, is het eigenlijk net of je elke dag een boterham met kaas eet. Soms ben je toe aan een frietje oorlog”.

Uiteindelijk voegde Alex ook daad bij het woord, want hij slaagde erin om Rosanna, de vriendin van Niels van der Zanden, voor zich te winnen. Voor Alex verliepen zijn relaties niet altijd vlekkeloos, vertelde hij ook al voor Temptation Island. Sterker nog, één van zijn exen is zelfs de reden dat hij meedeed aan Temptation Island. “Ik doe mee aan Temptation omdat mijn vriendin me vreselijk bedrogen heeft en ik wilde kijken of er ook nog eerlijke vrouwen bestaan.” Alex is momenteel ook te zien in De Beste Verleiders op Videoland.

Alex Maas is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs