Sterren op TV
Alex George Love Island

Alex George dokter in Love Island

Alex George is één van de verrassende deelnemers aan Love Island. Deze dokter blijkt niet alleen brains te hebben, maar ziet er ook nog eens goed uit. In Love Island is het de bedoeling dat hij het perfecte koppel vormt met één van de dames. Mocht hem dat lukken, dan kan hij naar huis gaan met een geldbedrag van liefst 50.000 pond.

Alex George in Love Island

Alex George is één van de gezichten in Love Island. Alex is 27 jaar oud en werkzaam als arts op de spoedeisend hulp. “Het leven van een arts is altijd druk. Van een gescheurde nagel tot een hartstilstand. Spoedeisende hulp is anders dan Love Island. Maar ik sta altijd paraat om een gebroken hart te genezen”, zo probeerde deze hunk de dames alvast in te pakken. “Als m’n collega’s dit zien…”

Alex George heeft op zijn werk weleens gemerkt dat hij er mag zijn. “Op het werk flirten patiënten weleens met me. Jong en oud. Aan een ziekbed doe ik het dus goed, maar bij een gewoon bed… Ik ben zo’n drie jaar vrijgezel. Ik ben op zoek naar de liefde. Ik ben 27 jaar nu. M’n moeder blijft zeuren dat ik iemand moet zoeken. Dus het is wel tijd.”

Alex George is dokter

Alex George is in het dagelijks leven dus werkzaam als dokter en fans van Love Island vragen zich dan ook massaal af hoe hij erin geslaagd is om acht weken vrij te krijgen voor deelname aan de realityshow. The Daily Mail heeft dat uitgezocht en is met een simpele verklaring gekomen. George heeft namelijk een nulurencontract, waardoor zijn werkgever hem niet kan verbieden om tussentijds ander werk te doen.

George is overigens nog niet van plan zijn werk op de spoedeisende hulp in te ruilen. “Ik houd absoluut van mijn werk. Ik ga denk ik terug en doe het part-time. Als ik het kan combineren met tv-werk, dan zou ik dat zeker doen. Ik denk dat er nog wel plek is voor een dokter op tv.

Alex George is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Dr Alex (@adlgeorge1) op

Een bericht gedeeld door Dr Alex (@adlgeorge1) op

Een bericht gedeeld door Dr Alex (@adlgeorge1) op