Sterren op TV

Aisha de Groot strijdt mee in Expeditie Robinson NL vs. BE

Aisha de Groot is in Expeditie Robinson NL vs. BE één van de kandidaten in het survivalprogramma. De danseres met roots in Sierra Leone behoort tot ‘kamp Nederland’ en gaat haar beste beentje voor zetten in de strijd om de zege.

Aisha de Groot in Expeditie Robinson NL vs. BE

Aisha de Groot is geboren in Sierra Leone, maar werd al vroeg geadopteerd door een Nederlands gezin. Als dochter van het dorpshoofd moest ze afscheid nemen van maar liefst achttien halfbroers- en zussen.

In Nederland heeft Aisha gestudeerd op de dansacademie, en al snel na het afstuderen begon ze haar eigen dansschool. Daarna ging het snel, want inmiddels staat haar teller op drie eigen dansscholen (!) met in totaal ruim vijfhonderd leerlingen.

Expeditie Robinson-Aisha is geadopteerd uit Sierra Leone

Onder de naam ‘Aisha’s Dance Floor’ krijgen leerlingen les in onder meer streetdance/hiphop, moderne dans, ballet, breakdace, afrodance en acrobatiek/stretching.

Op haar profielpagina bij Expeditie Robinson lezen we verder dat Aisha altijd opvalt in een menigte: ze is groot, heeft een enorme bos krullen en altijd een brede glimlach op haar gelaat. Ze wordt zelfs de ‘Beyoncé van de lage landen’ genoemd.

Aisha uit Expeditie Robinson is danseres

Gezien haar ondernemerschap is Aisha een sterke, onafhankelijke vrouw. Verder noemt de crew van Expeditie Robinson haar ‘de sfeermaker en het sociale dier, maar ze laat zich de kaas niet van het brood eten.’ Aisha wil winnen; voor niets minder doet ze mee!