Sterren op TV
Aimee Hall Floribama Shore mtv

Aimee Hall uit Floribama Shore te zien bij MTV

Aimee Hall is wekelijks in Floribama Shore te zien op MTV. In dit nieuwe televisieprogramma van MTV wordt er nieuw leven geblazen in de succesvolle formule die eerder al Jersey Shore en Geordie Shore voortbracht. In Floribama Shore betrekken acht bijzondere persoonlijkheden een huis, waaronder dus Aimee Hall.

Aimee Hall in Floribama Shore

Aimee Hall zal in Floribama Shore zeker haar mening niet voor zich houden. Dat is maar goed ook, want dat zal het realityprogramma extra boeiende fragmenten opleveren. Als we een beetje door de Instagram-pagina van Aimee scrollen dan heeft Floribama Shore er in haar een feestbeest bij. Zij zal maar weinig feestjes overslaan, want regelmatig staat ze feestend en dansend op de foto op haar eigen Instagram-feed. Op die feestjes zal ze ook genoeg aandacht van de mannen krijgen en daar staat Aimee zeker voor open, nadat ze vlak voor de start van Floribama Shore een einde maakte aan haar relatie.

Voor haar avontuur in Floribama Shore werkte Aimee Hall als bardame in The Scape Yard in Bay Minette, Alabama. Dat het niet de droombaan was voor de 25-jarige blondine wist ze al veel langer. Ze wil doorbreken op televisie en deed al meerdere pogingen. Zo hoopte ze bijvoorbeeld onderdeel uit te mogen maken van Party Down South, maar dat lukte nog niet. Nu krijgt Hall via Floribama Shore dus alsnog haar kans.

Aimee Hall, Princess Goddess Mermaid

Aimee Hall noemt zichzelf Princess Goddess Mermaid. Wat ze daarmee precies bedoelt zal waarschijnlijk met de week duidelijker worden in Floribama Shore. De dame uit het Amerikaanse Perdido zal zich daarin van haar wilde kant laten zien. Daar is ze hard aan toe ook, want ze komt uit een zware periode. Ze heeft tien jaar een relatie gehad met een man, maar dat eindigde op een bijzonder teleurstellende manier. Hij bedroog haar door het bed in te duiken met het nichtje van Aimee Hall en bovendien had hij eerder al eens iemand anders zwanger gemaakt. Princess Goddess Mermaid is wel toe aan een wild avontuur dus.

Volg Aimee Hall op Instagram