Sterren op TV
Aida De La Torre Jabega vrouw Fran Sol

Aida De La Torre Jabega is de vrouw van Fran Sol

Aida De La Torre Jabega is de vrouw van Fran Sol. Er werd onlangs een tumor ontdekt bij de oud-spits van Willem II, maar samen met zijn grote liefde Aida heeft hij zich door die moeilijke periode heen geslagen.

Plan Fran Sol om vrouw Aida De La Torre Jabega te veroveren

Sol leerde zijn vrouw ongeveer zes jaar geleden kennen. In gesprek met Voetbal International vertelt hij: “Zij was met vriendinnen in een koffietentje in Madrid, ik was daar met vrienden. Het was liefde op het eerste gezicht. Van mijn kant dan, want zij wilde niets van me weten. Ik speelde bij Real Madrid en zij vond voetballers maar rare jongens. Ze wilde me die dag haar telefoonnummer niet geven.”

Aida zag hem dus totaal niet staan, maar de Spanjaard bedacht een plannetje. “Ik gaf haar mijn horloge én mijn nummer. Wanneer jij er klaar voor bent, mag je me bellen om het horloge terug te geven, zei ik. Over een maand, een jaar, drie jaar; maakt niet uit. Zo wilde ik bewijzen hoe serieus ik was.”

Aida De La Torre Jabega vindt vriend Fran Sol ‘onverslaanbaar’

Op 24 oktober kreeg Sol te horen dat er een kwaadaardige tumor ontdekt was in zijn teelbal, maar desondanks wilde hij de wedstrijd van Willem II tegen sc Heerenveen per se spelen. Dat kwam hem op complimenten te staan van zijn vrouw.

Aida zei namelijk: “Kijk eens, hoe sterk je bent. Je hebt dit slechte nieuws gekregen, maar toch de kracht gevonden om een hele wedstrijd te spelen én zelfs te scoren. Niemand kan je verslaan, niemand!”

Inmiddels is de spits schoon ver klaard en dat is een hele opluchting voor hem en zijn vrouw, die overigens werkt als stewardess. Verder weten we niet zo heel veel over De La Torre Jabega, behalve dan dat de Spaanse geregeld hele fijne foto’s deelt op haar Instagram-pagina.

Aida De La Torre Jabega, de vrouw van Fran Sol, kun je volgen via Twitter.