Sterren op TV
Ahmed Heel Holland Bakt 2018

Ahmed in Heel Holland Bakt 2018

Ahmed is bekend uit Heel Holland Bakt. Deze 28-jarige jongeman is een slimme kop, maar om tot rust te komen is hij graag in de keuken te vinden. Bakken is dan ook echt zijn ding en dat is naar eigen zeggen voornamelijk omdat hij er zo lekker mee kan experimenteren.

Ahmed in Heel Holland Bakt 2018

Ahmed is te zien in Heel Holland Bakt 2018. Hij is één van de deelnemers die het al geschopt heeft tot de laatste vijftien en gaat nu op voor een plek bij de laatste tien in de witte tent. In het dagelijks leven is Ahmed werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker. De promovendus doet onderzoek naar de invloed van olie op zeepschuim. Als hij daar even niet mee bezig is, dan is de kans groot dat je hem tegenkomt in de keuken. Juist omdat hij met bakken zo lekker kan experimenteren is hij daar graag mee bezig.

Ahmed en het bakken

Ahmed is dol op bakken en daar weet zijn vriendin Lara alles van. De twee wonen samen en zij mag regelmatig de nieuwe baksels van haar vriend proberen. Naast het bakken is Ahmed ook graag aan het koken, sporten en lezen. Ondanks dat bakken echt zijn hobby is, is hij toch wel zenuwachtig voor zijn deelname aan HHB. “Ja, wel een beetje. Hier thuis werk ik zo langzaam, alles op z’n tijd, rustig aan. Dan kom ik daar, alles heel rap”, aldus Ahmed, die wel vertrouwen heeft in zijn deelname.