Sterren op TV
Afke Granzier is de knappe zus van YouTuber Ties Granzier

Afke Granzier is de knappe zus van YouTuber Ties Granzier

Afke Granzier is de knappe zus van YouTuber Ties Granzier. Ties, heeft op dit moment een relatie met Anne Smink die er overigens ook niet verkeerd uit ziet. De zus van Ties was jaren geleden al te zien in de video’s van haar broer. Afke, studeert op dit moment ‘tandheelkunde’, ze wil later ‘tandarts’ worden.

De familie Granzier
© Instagram

De familie Granzier

De familie Granzier is in Nederland bekend geworden door Ties. Al op 11-jarige leeftijd plaatste hij filmpjes op YouTube. Hij behoort samen met Gio Latooy, Monica Geuze, Milan Knol tot de grondleggers van YouTube Nederland. Stefan Granzier, is de vader van Afke samen bezoeken ze regelmatig een festival. 

De vader van Afke is directeur van een groot bouwbedrijf. Audrey van Heel, is de moeder van Afke, ze staat liever niet in de spotlights. De moeder van Afke werkt als docente op een school in Roermond. Tuur Granzier, is de jongste telg uit het gezin. Hij was enkele jaren geleden vaak te zien in de video’s van zijn broer.

Afke Granzier op social media
© Instagram

Afke Granzier op social media

De zus van Ties Granzier is op social media zeker geen onbekende. De 21-jarige blondine heeft op haar Instagram-account ruim 60.000 volgers. Afke, heeft ook een Facebook-account ze is hier alleen minder actief op. De knappe blondine lijkt zich op dit moment te focussen op haar studio. Naast haar studie, werkt ze als tandartsassistent in een praktijk.

Foto’s © Instagram