Sterren op TV
Adrien Heel Holland Bakt

Adrien Groot in Heel Holland Bakt

Adrien Groot doet mee aan Heel Holland Bakt. Thuis is ze graag aan het bakken, maar ondertussen houdt ze zich ook bezig met andere zaken. Zo is ze werkzaam als arts-onderzoeker en hoopt ze ooit neuroloog te worden.

Adrien Groot in Heel Holland Bakt

Adrien Groot is te zien in Heel Holland Bakt. Ze concentreert zich momenteel voornamelijk op het bakken en hoopt natuurlijk de bakwedstrijd te winnen, maar ondertussen werkt ze ook aan een andere toekomst. Deze 27-jarige arts-onderzoeker heeft de ambitie om zich door te ontwikkelen tot neuroloog. Als ze niet in het ziekenhuis is, dan is ze graag aan het bakken en daar profiteert haar vriend ook van. Adrien woont samen met haar vriend Jorrit in Amsterdam. Samen hebben ze ook een huisdier: hamster Bob.

Uit haar voorstelvideo voor Heel Holland Bakt werd al duidelijk wat Adrien nou zo leuk vindt aan het bakken. Naast dat het haar natuurlijk ontspanning geeft, vindt ze het scheikundige proces ervan ook erg interessant. In Heel Holland Bakt lijken de juryleden van Adrien vooral de limburgse vlaai te moeten proberen. Dat is tenslotte haar favoriet. Van haar deelname aan Heel Holland Bakt wil ze vooral genieten.

De bakavonturen van Adrien Groot uit Heel Holland Bakt zijn te volgen via Instagram.