Sterren op TV
Adam Zkt. Eva deelnemers

Adam Zkt. Eva (VIPS) deelnemers

Adam Zkt. Eva is hét programma waarin bekend een onbekende Nederlanders naakt op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Het programma werd op 4 maart 2014 voor het eerst uitgezonden met Niclette Kluijver als presentatrice. In februari 2017 verscheen ook Adam Zkt. Eva (VIPS), een uitvoering van het programma waarin bekende Nederlandse naakt op zoek gingen naar de liefde van hun leven en met Dennis Weening als de presentator.

Naakt op een eiland

In Adam Zkt. Eva ontmoeten alleenstaande kandidaten elkaar op een tropisch eiland. Wanneer één Adam en één Eva net aan elkaar gewend zijn geraakt, komt er een derde naakte kandidaat het eiland op wandelen. Aan het eind van iedere aflevering moet vervolgens gekozen worden. Als er sprake is van liefde, kan het stel een uitgebreide date tegemoet zien. Als dat niet het geval is, dan heeft het programma geen nieuwe relatie opgeleverd. Door de loop der jaren is het keuzemoment hier en daar wel wat aangepast.

Adam Zkt. Eva (VIPS) deelnemers

De makers van Adam Zkt. Eva (VIPS) slaagden erin iets voor elkaar te krijgen wat niemand voor mogelijk hield: Bekende Nederlanders zover krijgen om naakt mee te doen aan het programma in de hoop de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen. De programmamakers wisten Tony Wyczynski (Sterretje), Inge de Bruijn, Curt Fortin, Chaira Borderslee, Cassius Verbond en Kasia Dolkowska voor zich te winnen. Voor hen kwamen vervolgens aardig wat kandidaten op de been, waarbij de twee meest geschikte werden gekozen.

BN’ers Kandidaten
Tony Star Sofia Josje
Curt Fortin Jomy Kimberley
Chaira Borderslee Ruben Jantinus
Inge de Bruijn Richard Yves
Cassius Verbond Jaidy-Bo Iris
Kasia Dolkowska Valentijn Fitz

Adam Zkt. Eva deelnemers

Voordat men aan de slag ging met Adam Zkt. Eva (VIPS) waren er al twee seizoenen van Adam Zkt. Eva op tv geweest. Deze afleveringen waren lange tijd ook terug te kijken via RTL XL, maar een aantal afleveringen is nu verwijderd. Hieronder een overzicht van de deelnemers van de eerste twee seizoenen van Adam Zkt. Eva.

Kandidaten
Deveron April Eva
Maurice Rafaella Samantha Sven
Jorn Wendy Chantal
Kevin Jaimy Rosalie
Sascha Rick Yves
Rob Natalie Esther Stefan
Melissa Troy Edwin Robbin
Denis Eva Roberto Angela
Mike Nicole Danny Ischa