Sterren op TV
Adam Adam Zkt. Eva Vips Dewi Pechler

Adam voor Dewi Pechler in Adam Zkt. Eva VIPS

Adam doet voor Dewi Pechler mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. De naam heeft hij al, maar nu is het de grote vraag of hij het hart van Dewi ook voor zich kan winnen. Deze 35-jarige jongeman uit Eindhoven wil in ieder geval kijken of er iets kan ontstaan tussen hem en Dewi.

Adam in Adam Zkt. Eva VIPS

Adam doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Toen deze 35-jarige jongeman uit Eindhoven de oproep van Dewi Pechler zag, besloot hij een bericht te sturen. Met succes, want hij is één van de twee mannen die uitgenodigd is om met Dewi plaats te nemen op een onbewoond eiland om daar uit te vogelen of er iets kan ontstaan tussen de twee.

Adam zit momenteel in zijn leven op een moment dat hij sowieso flink bezig is met verandering. Zo werkt hij onder meer aan een carrièreswitch richting mindset trainingen. “Ik doe mee aan Adam Zkt. Eva VIPS omdat ik het een geweldig avontuur ga vinden en helemaal opensta voor een nieuwe ervaring. Dewi lijkt me mijn type, dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn in het echt.”

Adam voor Dewi Pechler naakt

Adam gaat voor Dewi Pechler naakt. Hij denkt dat de zangeres best wel goed bij hem zou kunnen passen en is ook wel weer toe aan een relatie waarbij hij dingen kan delen met iemand. In Adam Zkt. Eva VIPS krijgt deze spontane Adam een mooie kans om te kijken of Dewi echt bij hem kan passen.

Vooral nu de jonge vader Adam al een half jaar single is, kan hij wel weer wat liefde in zijn leven gebruiken. Daarvoor was hij liefst acht jaar samen met een dame waarmee hij ook een zoontje kreeg. Hij weet precies wat hij Dewi te bieden heeft: “Heel veel plezier, heel veel lol. Maar daarnaast ook inhoud. Het delen van je levenservaringen.” Helaas voor Adam kiest Dewi niet voor hem. Ze besluit de sleutel voor zichzelf te houden.