Sterren op TV
Adam Collard Love Island

Adam Collard in Love Island

Adam Collard doet mee aan Love Island. Op het moment dat alle mannen en vrouwen zijn verdeeld, duikt Adam plots op om de boel eens flink overhoop te gooien. Hij krijgt de eer om één van de dames te stelen van haar partner.

Adam Collard van Love Island

Adam Collard is te zien in Love Island. Adam is 22 jaar oud, werkzaam als personal trainer en afkomstig uit Newcastle. “Ik word eigenlijk gewoon betaald om meiden te trainen. Het is geen straf om elk uur zo door te brengen. Ik ben niet zo serieus als degene die z’n lichaam showt op Instagram. Absoluut niet.”

In Love Island gaat Adam Collard op zoek naar de ware liefde. “Ik ben nu alweer een paar maanden single. Wat ik bijdraag aan een relatie is lol, ik wil het leuk hebben. Hoe ik in bed ben: flamboyant, leuk en snel.” In de villa denkt hij wel iemand te kunnen vinden. “Ik ben lang, donker en knap en heb buikspieren. Dus wat wil je nog meer?”

Adam Collard op YouTube

Adam Collard houdt zich in het dagelijks leven ook bezig met een eigen YouTube-kanaal. Op dat YouTube-kanaal plaatst hij video’s waar hij mensen graag helpt met trainen. Zo heeft hij onder meer tips om te herstellen na een training en vertelt hij je graag hoe een goed trainingsschema eruit ziet.

In Love Island krijgt hij gelijk de kans om één van de dames af te pakken. Hij koos uiteindelijk voor Kendall, die eerst nog samen was met Niall. Zowel Kendall als Niall heeft de villa daarna snel verlaten.

Adam Collard is te volgen via Instagram.