Sterren op TV
Eva Smid GTST

Actrice Eva Smid speelt Loes in GTST

De vaste kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden werden in 2016 plots verrast door Eva Smid als nieuw gezicht. Sinds kort is ze te zien in de dagelijkse soapserie en schopt ze de boel in Meerdijk flink overhoop. In het verleden zagen we de blondine al in de nodige series voorbij komen.

Eva Smid als Loes in GTST

Eva Smid is sinds maandag 30 mei  één van de gezichten van de dagelijkse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. De babe deed auditie voor een rol bij de soap en werd uiteindelijk beloond met de rol van Loes. Daarin speelt ze het vriendinnetje van Rik de Jong, die in de soap wordt gespeeld door Ferri Somogyi.

Of Eva er ook in slaagt om een vaste rol te veroveren in de serie, is nog wel even de vraag. Privé, dat ook als eerst wist te melden dat Smid een van de bewoners van Meerdijk werd, wist al te melden dat de makers van GTST zeer onder de indruk zijn van de verrichtingen van Eva. In eerste instantie is haar rol in ieder geval voor vier maanden bedoeld.

Eva Smid verder als actrice

De in Assen geboren Eva Smid heeft in de afgelopen jaren ook al bij andere series, films en commercials een naam opgebouwd. Zo speelde de 32-jarige Smid onder andere in commercials van de Jumbo, Oranje en Friesland Zorgverzekeraar. De meeste mensen lijken deze reisfreak echter te kennen van haar rol als Corien Brouwers in Malaika.

Verder speelde ze ook in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Renesse, Vuurzee en Alles is Liefde. Ook als creatief producent, art director en schrijfster heeft Eva zich al flink ontwikkeld. Noemenswaardig is dat ook de vriend van Eva Smid geen onbekende is in de filmwereld. Eva heeft een relatie met Hjalmar Tim Ilmer, die een eigen bedrijf heeft en werkzaam is als regisseur, cameraman en editor.

Eva Smid is ook te volgen via Instagram.