Sterren op TV
Urven Bernardina Idols

Achmad Nasution, Urven Bernardina, en Wesley Petri in Idols

Achmad Nasution, Urven Bernardina, Aschwin Vroegindeweij en Wesley Petri doen in Idols een poging om een nieuwe ster te worden. De jury denkt daar tijdens de audities alleen net iets anders over.

Inhoudsopgave

Achmad Nasution uit Indonesië in Idols

Achmad Nasution doet mee aan Idols en daarvoor is de 25-jarige student helemaal overgekomen vanuit Indonesië. “De Nederlandse Idols kan ervoor zorgen dat ik hier een idool word”, legt Achmad uit. Zijn droom is dan ook om internationaal door te breken en stapte daardoor helemaal in het vliegtuig.

Zijn ouders hadden weinig goede hoop in de goede afloop gaf Nasution toe. “Ze vinden mij een schreeuwer in plaats van een zinger.” De jury wilde graag even bellen met zijn ouders, wan die hadden het goed gezien. Voor Achmad zit een carrière als internationale ster er voorlopig nog niet in, want hij kwam niet door de audities van Idols.

Urven Bernardina probeert in Idols Eva te verleiden

Urven Bernardina heeft in Idols geprobeerd om met het nummer Het is een Nacht van Guus Meeuwis de jury te overtuigen. De 27-jarige magazijnmedewerker maakte er een rapversie van en daarin kwam Eva Simons ook nog voorbij. De kledingstukken waren namelijk niet meer van jou of mij, maar van Eva of mij.

De Zeeuw uit Goes had er zelfs een gedichtversie van gemaakt, alleen zonder succes. Eva verdween zelfs onder de tafel van het lachen, alleen zijn zang was niet zo goed. Zo volgde een snel afscheid, maar Urven mocht wel samen met Eva de auditieruimte verlaten. Bernardina kon dus toch met een fijn gevoel vertrekken.

Urven Bernardina van Idols is ook te volgen op Facebook.

Wesley Petri is in Idols de tekst even kwijt

Wesley Petri uit Heemskerk heeft een poging gewaagd bij Idols. De 24-jarige gas- en eletramonteur wil de nieuwe Idol worden, al omschrijft hij zichzelf momenteel als een doodgewone jongen. Ervaring met de jury had hij al, want Wesley had al eens mogen rommelen in de meterkast van Ronald Molendijk. “Ik hou van zingen. Niet perse dat ik nou geboekt moet worden, maar mijn vriendin zegt dat ik een mooie stem heb.” Wesley Petri bracht het nummer Piano Man van Billy Joel, waarbij hij eerst onderbroken werd door Eva Simons die keihard moest niezen en vervolgens was Wesley volledig de tekst kwijt. Terwijl hij na lang zoeken de draad weer oppakte was Eva vertrokken om koffie te halen. Wesley maakte het nummer af, maar werd daarna toch naar huis gestuurd.

Wesley Petri van Idols is ook te volgen op Facebook.

Geplaatst door Wesley Petri op zondag 7 september 2014