Sterren op TV
Abigail Clarke vriendin Floyd Mayweather

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 15 februari 2023

Abigail Clarke de vriendin van Floyd Mayweather

Abigail Clarke is de vriendin van Floyd Mayweather. De beste bokser van de wereld heeft veel overwinningen op zijn naam staan, maar ook ongelooflijk veel veroveringen in de liefde.

Abigail Clarke is niet de eerste vriendin van Floyd Mayweather

Momenteel gaat Mayweather met Abi Clarke, maar dat is nog niet zo heel lang aan de gang. De 40-jarige bokser heeft in zijn leven veel relaties gehad, maar is nog nooit getrouwd geweest. Wel heeft hij liefst vier kinderen: twee zoons, Koraun en Zion, en twee dochters, Iyanna en Jirah Mayweather. Josie Harris waar hij drie van de kinderen mee kreeg, werd in maart 2022 dood aangetroffen in haar auto. Ze is overleden door een overdosis aan medicijnen

Drie van hen komen voort uit zijn relatie met Josie Harris, waar hij Iyanna kreeg met high-school sweetheart Melissa Brim. Mayweather is in de regel niet zo heel open over zijn relatie met zijn nieuwste verovering, Abigail Clarke.

Vriendin Mayweather houdt van gulheid

Floyd heeft al eens bevestigd dat het ‘aan’ is tussen Abigail Clark en Mayweather, maar meer wilde hij er toen niet over zeggen. De krant The Sun voert een bron aan die onthult: “Abi was in een moeilijke periode in haar leven aanbeland en Floyd hiel haar er weer bovenop. Wat ze zo leuk vindt aan hem? Zijn gulheid en zijn humor, daar is ze helemaal weg van.”

De bokser kan het zich permitteren om gul te zijn, want hij vocht 49 grote partijen en verloor er geen enkele. Het wordt geschat dat Mayweather ongeveer 350 miljoen euro waard is en de aankomende partij tussen hem en Conor McGregor zal zijn vermogen alleen maar vergroten. De Amerikaanse media vermoeden dat de boks er ongeveer 200 miljoen euro aan zal verdienen. En Mayweather laat ontzettend graag zien dat hij bulkt van het geld: hij beschikt over een privéjet en een wagenpark met niet één, maar twee Bugatti’s. Zijn vriendin Abi deelt hoogstwaarschijnlijk mee in deze rijkdom.

Abi Clarke de vriendin van Floyd Mayweather kun je volgen via Twitter en Instagram.