Sterren op TV

Abel Korevaar de man van Margje Fikse

Abel Korevaar is de man van Margje Fikse, een Nederlandse verslaggeefster en presentatrice op de televisie en de radio. Ze is bekend van onder meer ‘Langs de Lijn en omstreken’ en ‘Dit Is de Dag’ op NPO Radio 1. In maart 2020 debuteerde Margje Fikse als presentator van Op1 als vervangster van de zieke Giovanca Ostiana, aan de zijde van Tijs van de Brink, en vervolgens werd ze in juni aangesteld als een vast gezicht samen met Kefah Allush.

Abel Korevaar man Margje Fikse

Abel Korevaar heeft in het verleden lang doorgeleerd. Zo begon hij op de TU Delft in de civil engineering, daarna volgde de studie strategische marketing en de post-hbo-opleiding bedrijfskunde op de Avans Academie. Tot slot ging Abel in 2010 nog voor de pre-master of science op de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Na banen bij onder meer KPN, Impact Netwerk en Dorcas verdient de man van Margje Fikse sinds november 2017 zijn geld bij FleetGO in Hattem, als business developer. Abels sterke punten zijn zijn strategische inzichten en het werken in teamverband.

Abel Korevaar en Margje Fikse getrouwd

In 2014 bekroonden Margje Fikse en Abel Korevaar hun liefde met het huwelijk. Abel werd van de vriend van Margje Fikse haar man. Inmiddels hebben ze samen drie kinderen op de wereld gezet en vormen ze dus een dolgelukkig gezinnetje.

Margje Fikse televisiepresentatrice talkshow Op1

Margje Fikse is geboren in het Gelderse Hattem, waar ze nu ook nog samen woont met man Abel Korevaar. Met een vwo-diploma op zak studeerde ze politicologie op de Universiteit van Leiden. Toch ging ze voor een carrière in de media, beginnend bij 2Vandaag op Nederland 2. Al snel belandde ze bij de Evangelische Omroep (EO), waar ze onder meer Het Familiediner, De Laatste Reis en Fiks a Life presenteerde.

Van 2008 tot 2010 deed Margje ook nog het programma Netwerk, aan de zijde van Tijs van de Brink. Op 17 maart 2020 werden zij nog eens herenigd als presentatieduo bij Op1, doordat de eigenlijke partner van Tijs, Giovanca Ostiana, vanwege ziekte niet aanwezig kon zijn. Dat beviel zo goed dat in juni 2020 bekend werd gemaakt dat ze een vast gezicht van de show wordt, samen met Kefah Allush. Ongetwijfeld zit man Abel Korevaar samen met hun drie kids trots voor de buis!