Sterren op TV
Domien Verschuuren

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 24 februari 2016

3FM dj Domien Verschuuren is een echte hunk

Domien Verschuuren is een radio dj in hart en nieren bij 3FM. Al als klein jochie was de inmiddels 28-jarige Domien gek van radio en dat heeft zijn familie dan ook geweten. In 2002 was de in Tilburg geboren dj zover dat hij ervoor koos om zijn eigen internetradio te beginnen. Vervolgens kwam hij onder andere terecht bij Radio E-FM en KX Radio. De meeste avonturen in zijn leven maakte Domien Verschuuren tot op heden overigens mee met zijn vriendin Caroline van Zijl.

Inhoudsopgave

Domien Verschuuren en 3FM Serious Request

Zijn echte doorbraak kwam echter pas toen hij aan de slag ging bij 3FM. De dj verzorgde daar programma’s als Domien, Domien is wakker, Weekend DNA en Nacht DNA. Werkzaam bij die radiozender won hij in 2007 de Marconi-award voor beste aanstormend talent.

Sinds de zomer van 2015 is Domien tussen maandag en donderdag iedere avond tussen 18.00 en 21.00 uur te horen op 3FM met zijn programma Dit is Domien. Een dj bij de radiozender 3FM maakt natuurlijk altijd kans op een plaats in het glazenhuis voor de actie Serious Request.

Tot op heden heeft Domien twee keer plaatsgenomen in het glazen huis. In 2014 vergezelde hij Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg. De actie leverde in dat jaar 12 miljoen euro op. Ook eind 2015 nam Domien plaats in het glazen huis. Samen met Giel Beelen en Paul Rabbering werd geld opgehaald voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Het voorlopige eindbedrag werd vastgesteld op zo’n 7,5 miljoen euro.

Domien Verschuuren in ochtendshow 3FM

Domien Verschuuren is vanaf november het nieuwe vaste gezicht in de ochtendshow bij 3FM. Daarmee neemt de 28-jarige dj het stokje over van Giel Beelen. Domien zal wel in een heel ander ritme terechtkomen. Hij verhuist tenslotte van het avondprogramma naar het ochtendprogramma. “Nu heb ik nog een avondprogramma. Een heel comfortabel leventje dus. Man, ik heb niet eens een wekker!”, gaf hij al aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Heeft Domien Verschuuren een vriendin?

Domien Verschuuren is zeker niet meer op zoek naar een vriendin. De dj, die inmiddels al een aantal keer door de Hitkrant genomineerd is geweest voor de Hittegolf Hunk Award, is al zo’n tien jaar gelukkig met Caroline van Zijl. Caroline heeft de studie journalistiek afgerond en is werkzaam als freelance journalist. Haar vrije tijd vult ze graag met aerial silk. Het was juist deze dame die Domien ervan overtuigde om de ochtendshow bij 3FM te gaan vullen. “‘Hier krijg je anders de rest van je leven spijt van'”, zo overtuigde ze Domien.

Wil jij voortaan alles volgen van Domien? Dat kan via Twitter, Instagram en Facebook.