Sterren op TV
10 dingen die je nog niet wist over Marco Geeratz

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

10 dingen die je nog niet wist over Marco Geeratz

Marco Geeratz, zullen de meeste lezers kennen als de man van Chantal Janzen. Minder mensen weten dat hij 3 kinderen heeft uit een eerder huwelijk, opa is en op 19-jarige leeftijd vader werd. Ook weten maar weinig mensen dat hij de oprichter is van ‘Sumis Printmanagement’. Wil je alles te weten komen over de man van Chantal Janzen? Lees dan dit artikel.

Inhoudsopgave

Marco Geeratz is getrouwd met Chantal Janzen

Succesvol zakenman Marco is getrouwd met RTL4-presentatrice Chantal Janzen. Dat heeft hij goed voor elkaar, zeker als we haar sexy foto’s op Instagram bekijkt. Chantal en Marco zijn alweer heel wat jaren samen. Ze trouwde op 15 december 2014 in het prachtige Londen. De hele familie was aanwezig, uiteraard, waren ook de nodige BN’ers uitgenodigd.

Zijn leeftijd

Topondernemer Marco Geeratz is 50 jaar oud. Hij is namelijk geboren op 13 september 1972. Zijn echtgenoot Chantal is pas 44 jaar oud. Marco heeft uit een eerder huwelijk 3 volwassen kinderen: Zion, Esmée en Isa. Alleen zoon Zion woont nog thuis.

Op 19-jarige leeftijd vader

De man van Chantal Janzen was op 19-jarige leeftijd al vader. 31 jaar geleden werd Esmée geboren. Marco, kreeg zijn oudste dochter samen met zijn ex. Wie de ex is van Marco Geeratz is niet duidelijk. Wel, weten we dat ze niet bekend wil worden bij het grote publiek. Zijn nieuwe echtgenoot staat namelijk continu in de spotlights.

Oprichter van Sumis Printmanagement

Ondanks dat Marco geen makkelijk jeugd kende, en al op erg jonge leeftijd vader werd, heeft hij wel wat van zijn leven gemaakt. In zijn studententijd zette hij ‘Sumis Printmanagement’ op.  Het bedrijf print méér dan 85 unieke magazines van grote bedrijven. Ze hebben een jaaromzet van 90 miljoen euro.

Zion is de zoon van Marco Geeratz

Zion is het jongste stiefkind van Chantal. Marco, kreeg hem met zijn ex-vrouw. Zion lijkt veel op Marco. Vader en zoon zijn allebei groot fan van de autosport. Zion en zijn vader runnen zelfs samen een bedrijf genaamd ‘Maturocars’. Ze bouwen auto’s speciaal voor rally’s. Zion rijdt in zijn vrije tijd ook rally’s. Met hun team ‘Greeratz Automotive’ gaan ze de hele wereld over.

Marco Geeratz is al opa

Er zijn maar weinig 50-jarigen die kunnen zeggen dat ze al ‘opa’ zijn, Marco is daar één van. Zijn 2 oudste dochters hebben beiden 1 kind. Esmée en Isaa zijn de prachtige stiefdochters van Chantal Janzen, ze zien er echt fantastisch uit!

Getrouwd in Londen

Dat Chantal en Marco getrouwd zijn, is inmiddels wel duidelijk. Maar weinig mensen weten dat ze in hartje Londen getrouwd zijn. Alle 5 kinderen van Marco waren aanwezig. Ze gaven een groot feest waar vrienden, familie en zakenrelaties uitgenodigd waren.

Vader van Esmée en Isaa 

De man van Chantal Janzen heeft twee knappe dochters uit een eerder huwelijk. Esmée is zijn oudste dochter, Isaa zijn jongste dochter. De 31-jarige Esmée woont samen met haar vriend in ‘Los Angels’.  Ze runt haar eigen kledinglijn, daarnaast zorgt ze voor haar zoon. Ze heeft het dus prima voor elkaar, net zoals als haar jongere zus Isaa. Isaa, woont nog in Amsterdam, ze werkt als Freelance ‘stylist & creative’. 

Esmée en Isaa hebben een uitstekende band met hun broertje, Zion. Het gezin geniet volop van het leven, en van niet te vergeten, de familie vakanties.

Porsche rijder

De man van Chantal is gek van auto’s. In de garage van hun miljoenenwoning in Amsterdam staan meerdere Porsches. Met een vermogen van tientallen miljoenen kan hij dit makkelijk betalen. 

Marco investeert volop in Amsterdams vastgoed

Topondernemer Marco heeft de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in Amsterdams vastgoed. Zo kocht hij meerdere miljoenen woningen die verhuurd worden. Ook kocht hij samen met zijn vrouw Chantal een woning van 3.700.000 met een hypotheek van 4.500.000.

Foto © Instagram @marcogeeratz