Sterren op TV
10 dingen die je niet wist over Robbert Kroese

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 27 juni 2023

10 dingen die je niet wist over Robbert Kroese

Robbert Kroese werd 3 jaar geleden bekend bij het grote publiek doordat hij een relatie kreeg met Monica Geuze. De vastgoedinvesteerder en makelaar woonden twee jaar samen met zijn voormalige vriendin Monica. Na geruchten dat Robbert was vreemdgegaan, maakte Monica op 2 januari 2023 bekend dat hun relatie definitief over was.

Ondanks dat de multimiljonair geen relatie meer heeft met Nederlands bekendste vlogster, zijn er nog veel mensen die alles over hem willen weten, vandaar dat we dit artikel schrijven.

Inhoudsopgave

Robbert Kroese is de ex-vriend van Monica Geuze

Robbert Kroese is  de ex-vriend van influencer Monica Geuze. Het stel woonde 2 jaar samen in hun miljoenenwoning in Amsterdam. De Amsterdamse vastgoedbelegger heeft een belangrijke rol gespeeld in de opvoeding van de dochter van Monica, Zara-Lizzy.

Het stel maakte op 2 januari 2023 bekend definitief uit elkaar te zijn.  Volgens Robbert hebben ze samen besloten om uit elkaar te gaan.  De exacte reden van de breuk is niet bekendgemaakt. We verwachten dat het te maken heeft met het overspel van Robbert.

Monica heeft nog weinig succes in de liefde, haar eerdere relaties met profvoetballer Lars Veldwijk en rapper Lil Kleine liepen op niets uit.

Zo oud is Robbert Kroese

Robbert Kroese is 30 jaar oud en werd bekend als de vriend van Monica.  Ze hadden het drie jaar erg gezellig met elkaar. Hoewel Robbert pas 30 jaar oud is, werkt hij als retailmakelaar in Amsterdam voor het bedrijf van zijn vader.

Zijn bizarre vermogen

Robbert Kroese, zal zijn vermogen vergaard hebben doordat hij eigenaar is van het bedrijf dat zijn vader ooit begon: KroesePaternotte.

Het bedrijf is eigenaar van tientallen retailpanden in het centrum van Amsterdam. Ook panden aan de Kalverstraat en P.C. Hoofdstraat zijn eigendom van de familie. Ook bezit het bedrijf één winkelcentrum in Utrecht en één in Den Haag.

QUOTE schrijft het vermogen toe aan Jan Kroese, de vader van Robbert. Hij had in 2012 een vermogen van 40 miljoen euro. Hij behoorde in 2012, 2013 en 2014 tot de rijkste 500 mensen van Nederland.

Robbert en Monica hebben elkaar leren kennen via een datingapp voor succesvolle mensen

Monica en Robbert hebben elkaar leren kennen op datingapp ‘Luxy’, dat is ontwikkeld in Amerika. Het is een datingapp voor rijke en succesvolle mensen. Mannen die erop zitten, verdienen gemiddeld 200.000 euro per jaar.

Iedereen kan zich inschrijven voor deze app, er zijn er maar weinig die er worden toegelaten. Ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd. Is jouw profiel goedgekeurd? Dan kan je een abonnement afsluiten voor 300 euro per maand. Je krijgt dan een aantal extra functies die het daten makkelijker kunnen maken. 

Hij woont momenteel in Voorburg 

Enkele weken voordat het stel bekendmaakte uit elkaar te zijn, kocht Robert een appartement in Voorburg. Dat was wel wat anders dan hun luxe appartement in Oud-Zuid. Het nieuwe appartement van Robbert telt 3 slaapkamers en 1 badkamer.

De fraaie woonkeuken en de twee balkons maken het een heerlijk appartement. Hij kocht de woning voor 275.000 euro, maar nam een hypotheek van 450.000 euro. De kans is dus groot dat Robbert nog flink gaat verbouwen. 

Makelaar en investeerder van beroep

Robbert werkt bij zijn vader als retailmakelaar, daarnaast is hij eigenaar van ‘Kroese Invest’, een bedrijf dat woningen verhuurt in Amsterdam. Of Robert ook eigenaar is van het bedrijf van zijn vader, is niet helemaal duidelijk. Naast het beleggen in Amsterdams vastgoed, ontwikkelt de 30-jarige Robbert ook vastgoed in onze hoofdstad.

De zoon van oud QUOTE 500-lid Jan Kroese

Doordat Jan Kroese tientallen winkels in Amsterdam bezit, heeft hij veel geld verdiend. Hij stond niet voor niks drie jaar op 3 jaar in de Quote 500. Momenteel wordt zijn vermogen geschat op 80 miljoen euro. Wanneer zijn vader overlijdt, erven Robbert en zijn zussen het bizarre vermogen.

Robbert en Monica woonden samen in Amsterdam

Robbert en Monica woonden samen in het chique en peperdure Amsterdam Oud-Zuid. Ze kocht hier een fraaie woning voor 1,6 miljoen euro. Een groot deel van het huis hebben ze naar hun smaak verbouwd. Momenteel woont Robbert Kroese niet meer in de woning of Monica er nog woont, is niet duidelijk.

De zussen van Robbert

Will en Eef zijn de zussen van Robbert. Zij kon het goed vinden met Monica. Toen ze een relatie hadden, kwam ze regelmatig langs.

Vreemdgegaan tijdens nieuwjaarsnacht

Het leek erop dat Robbert eindelijk het geluk in de liefde had gevonden. Het lijkt er op dat zijn relatie met Monica niet zomaar uit is gegaan. Hij zal al 1 jaar geleden zijn vreemdgegaan op 31 december 2021. Tijdens de nieuwjaarsnacht zal hij meerdere keren zijn vreemdgegaan.

Wat is zijn geboortedatum? 

Robbert, is 30 jaar oud, wanneer hij jarig is, is niet helemaal duidelijk.

Waar woonden Monica en Robbert samen?

Monica en Robbert woonden samen in Amsterdam Oud-Zuid.

Welke  studie volgde Robbert?

Robbert volgde de studie ‘MA Management & Leadership’ aan de ‘Webster Leiden Campus’.